Boli sme spriatelom asi pol roka..ked prislo na to ze som mala ist k nemu, nejak mi to nevyslo a on sa na mna urazil a za toto ma nechal, co je to za sposob ked po polroku povie ze ma nemal vobec rad?
Priatel ma surovo nechal
Ahoj Bublinka. Neviem, ci ta to utesí, ale kym som si nasla toho praveho chodila som s mnohymi chlapcami,a kazdy rozchod znamenal premna mesiace placu.Nikto ma nevedel utesit,nic mi nepomahalo.Mozno si na tom rovnako.Teraz to uz lutujem.Kym ja som doma plakala,oni sa dakde zabavali.Ale podla mna vela zalezi od veku.Neviem, kolko mas ty rokov alebo on, ale musis si uvedomit, ze muzi neskor dospeju- zatial som nato neprisla kedy :)....ked zistim napisem. Ja som v hladani partnera mala takuto taktiku: Najprv som si dobre rozmyslela, aky by mal byt-myslim povahu,(dokonca som si to napisala).Pokial som mala niekoho snazila som sa dozvediet o nom co najviac, pokial to nebolo podla mojho planu ihned som to ukoncila.Nebudem predsa chodit s niekym,kto mi nevyhovuje.A takto to pokracovalo.Preto nebud smutna,ze sa to takto skoncilo,aspon si vcas zistila,aky somar je.Nebudes predsa s takym stracat cas.Mozno ten pravy ta uz niekde caka...Drzim palce.
Bublinka,
je mi luto, ale pekne ta pouzil(vyuzil). To sa bohuzial stava. Na druhej strane zrejme mozes byt rada, ze to neskoncilo neskor ovela horsie...byvat u neho, alebo nebodaj nejake zavazky...
.
Prajem ti lepsieho...co ta bude mat rad.