Pozdvihnite mi prosim sebavedomie niekto, na strojcek nemam peniaze:( Mam uz skoro 26 a az teraz mi to nejak zacalo vadit, ono nie je to az tak strasne, ale na fotke je vidiet, ze ten jeden predny je nakloneny do boku na tom druhom, mam chut si ho dat vytrhnut a namiesto neho si dat iny, ale to je asi tiez drahe...ach jaj
Mam predne zuby jeden cez druhy, citim sa ako zajo
Moje zuby sa rozpadajú už aj živé ( hlavne tie opravované, čo sú vlastne všetky stoličky ), takže nejaké zásadné zásahy ma časom iste čakajú. Ale 6 rokov v živote zuba je málo, keďže ešte nejakých aspoň 40 rokov ich teoreticky čaká.
M74
nuz neviem co je dohladna doba ale na jednej jednotke nemam nerv uz 6 rokov a na druhej 2 aj pol a som tu zijem a aj tie zuby nevyzeraju zle.bohuzial ja som mala tie dva zuby v takom stave ze toto bolo idelane riesenie.a to nehovorim o tom kolko krat som uz mala obe jednotky vrtane + ake strasne bolesti som si zo zivimi jednotkami vytrpela.a som sa aj raz predavkovala jednym sirupom samozrejme nechcene(nevedela som ze je taky silny) lebo uz mi nezaberal ani paralen ani ibalgin nic a bol vikend.
Moja zubárka odmieta trhať nervy zo zuba, tvrdí že je to posledné možné riešenie pred ich vytrhnutím. Tvrdí že to je potom mŕtvy zub a v dohľadnej dobe sa rozpadne.
ja mam tak isto predne jednotky.ale ja ich mam mrtve,vytrhnute nervy,korenovu vypln a blombovane.takze mne zubarka navrhla korunku na oba zuby co by ma vyslo 200eur.neni to tak vela za ziadnu bolest kedze tie zuby su necitlive.
Tiež poznám jednu, ktorá si dala strojček v 35 ( pričom to podla mňa ani nepotrebovala ). Trocha krivé zuby nevadia, niekedy je to celkom sexi :-)
keby to bolo na mne ja by som si pokojne dala kovový strojček :) mám kamarátku čo ho bude nosiť dva roky teraz má 35 a vyzerá veľmi pekne...len sa nesmeje ak nemusí:)lebo sa hanbí lenže to jej skôr či neskôr vyhovorím..:)
bud rada ze ich mas, za uz viem, ze o par rokov ma caka kompletna rekonstrukcia - grrrr... auuuuuu.... radsej by som cely ten zivot vratil spat a chodil k zubarovi kazdy pondelok...
NOA PRESNE AJ JA TO TAK MAM .VADILO MI TO IBA V PUBERTE TERAZ MI TO UZ VOBEC NEVADI DOKONCA SA MI RAZ ZLOMIL VELKY KUS A ZUBARKA MI HO DOROBILA ZASA PRESNE TAK ISTO ZEVRAJ SA TAM TAK HODI :))TAKZE NIC SI Z TOHO NEROB HODI SA AJ TEBE :)
:D Kasli na to. Nikto si tvoje zuby nevsimne pokial na to sama neupozornis. Dokonalost niekedy lezie na nervy. A ak ti to naozaj vadi, tak sa o tom porad so zubarom a nie tu ;)
Zdravim..prosim vas chcel by som sa opytat, či mate skusenost so zubnym strojčekom..a konkretne mam problem s tym, že mam predkus asi 6mm a potreboval by som to troška so strojčekom potlačit do zadu..neviete mi povedat ako dlho by som musel fixny strjček cca nosit? dakujem :)