Mam predne zuby jeden cez druhy, citim sa ako zajo

Nikolet

Podla mna by bol asi najidealnejsi ten strojcek. Videla som vela bab, ktore mali tak urcite vyse 20 rokov a mali strojcek... v tejto dobe je moderny :)

Deaa

mám tiež krivé zuby, noačo...
aj krivé zuby majú svoje čaro, ale samozrejme treba sa o ne primerane starať, poznám ľudí, ktorí považujú krivé zuby za pekné, sexy

mims222

ahoj, mam niekolko znamych - dospelych ktori sa rozhodli si dat kovovy strojcek, a vobec to nie je smiesne ani nevhodne, naopak, mozes nieco so svojim problemom urobit a nie len nad tym plakat.. prajem vela trpezlivosti

zuzic_

lost nie kazdy si moze dovolit odlozit 1000sk kazdy mesiac...ale je pravda ze ak by dievcine na tom viac zalezalo viac by sa snazila...ja mam tiez krive ale nie az tak, len ocne zuby...a neprikladam tomu tiez nejaku vahu:D som spokojna ale peniaze setrim na ine veci...

Maros75

Jajka:)
Ved nie je ta dievcina krasna???

Zdrave zuby mam ......ale dokonale nie. A beriem to tak ako to je.
Mne sa raz pacila jedna slecna s takymi zubkami v jednom obchode a neviem si ju predstavit inak.......bola rozkosna a tie zubky jej dodavai to caro krasy.

jajka001_

je to presne take dolezite aku dolezitost tomu pripisuješ.
maros, chcela by som vidiet tvoje zuby. urcite su dokonale a zdrave.

xxxxxxxxxxxx

tak sa zmier s tym ze si zajac... ked na to raz nedas peniaze..nic ine ti nepomoze. a svoje komplexy tu nevyliecis... mam znamu co ma tak zuby a krasne to veru nieje...

lost

tak ak si kazdy mesiac odlozis 1000sk

tak za 2-3 roky mozes aspon na hornu/dolnu dat strojcek :)

tak ale ten strojcek nebudes mat vecne, cize kovoveho by som sa nebal :)
niekto ma aj vo vyssom veku kovovy a berie to ako "srandu" resp imidzovy doplnok a nie ako "skaredy kov" :)

hlavne ze to pomoze..

teraz mi to pripomenulo telenovelu skareda bety ci ako sa to volalo :D

img.cas.sk