Tak dnes som sa začala držať dukanovú diétu. Napíšte mi vaše úbytky s tou diétou a za aké dlhé obdobie sa vám to podarilo a ako sa cítite po ukončení diéty, či sa vám tie zhodené kilá nevrátili naspäť.
Dukanova diéta
Ahojte, držím dukanovu dietu a v utorok bude mesiac a dala som dolu 9 kg .. to sa mi nikdy nepodarilo, mám hypotyreózu.
Lenže začala som aj cvičiť a tak sa to trošku spomalilo lebo naberám svaly, no včera ma nenormálne bolela oblička. Uvidím ako dneska
mne sa topdieta (-odkaz odstránený- klik) osvedcila viac ako dukanovadieta com :O
no zeny..takze...infosky najdete na stranke www.dukanovadieta.com ...su tam aj receptiky, ale ked si odkliknete na forum, tak sa dostanete na stranku, kde si zeny vymienaju svoje skusenosti, nazory, recepty atd...a este jedna je super dukanky.xforum.cz ..tiez su tu receptiky..no a je este aj kniha, ale receptiky su lepsie na strankach si myslim...stale niekto nieco nove vymysli:) ..no a co sa tyka jojo efektu, tato dieta je robena tak aby sa nedostavil ;) takze som sama zvedava..treba pit vela vody pri tejto diete samozrejme a jest aj vitaminove doplnky, hlavne na zaciatku..v druhej faze sa uz papa aj zeleninka a v tretej uz aj ovocie a chlebik, takze myslim, ze tam by uz s tymi vitaminmi problem nemal byt ;) hladny clovek byt NESMIE, preto sa mozu povolene potraviny kedykolvek jest..daju sa robit aj chutne sladkosti( s umelym sladidlom)
bezkonkurencne najlepsie info o dukanovej diete u nas si precitate tu - tinyurl.ms
-odkaz odstránený-
mama chudla pomocou stranky abc-dieta.sk a par kil zhodila, ale nema pevnu volu, tak to nechala tak :)
ahoj, pozerala si uz na abc-dieta.sk ?
No,nasla som ovela lepsiu stranku: