Tak dnes som sa začala držať dukanovú diétu. Napíšte mi vaše úbytky s tou diétou a za aké dlhé obdobie sa vám to podarilo a ako sa cítite po ukončení diéty, či sa vám tie zhodené kilá nevrátili naspäť.
Dukanova diéta
Baby,
Ja som tiez chcela zacat s touto dietou, ale dost ma odradil ten dvojnasobny jojo efekt a ze pri tejto diete velmi trpia oblicky ako aj nedostatok vitaminov... Odbornik na zdravu vyzivu mi povedal ze to je cista sebevrazda. Ale mozno raz sa k vam pridam, ked budem mat dostatocnu guraz. Drzim palec :)
Laurina22 , Dukanova diéta má 4 fázy. Prvá fáza je útočná, počas ktorej sa jedia len bielkoviny. Držíš ju podľa toho koľko chceš schudnúť. Ak chceš schudnúť menej ako 5 kg tak ju držíš 2 dni. Ak 5 - 10 kg tak 3 dni, ak 20 kg tak 5 dní, ak 30 tak 8 až 10 dní. Druhá fáza je výletná počas ktorej striedaš bielkovinové dni s dňami bielkovinovo-zeleninovými. Túto fázu držíš dovtedy, kým nedosiahneš požadovanú váhu.Tretia fáza je konsolidačná, kde za každý zhodený kilogram držíš 10 dní konsolidácie, to znamená, že keď si schudla napr. 5 kg, tak ju držíš 50 dní. a štvrtá fáza je stabilizačná, kde musíš počas týždňa dodržiavať jeden bielkovinový deň z prvej fázy. Ináč veľmi dobre je to rozpísané na tej stránke ktorú som ti dala a sú tam aj jedálne lístočky čo môžeš jesť. Skús si to naštudovať, nie je to zložité. Ja mám za 5 dní už dole 2,5 kg, čiže diéta funguje. Držím aj tebe palce.
Daj si do vyhladávača www.dukanovadieta.com a tam sa všetko dozvieš.
Hurá, za 2 dni mám dole už 1,9 kg.
Nedržali ste ju fakt nikto?