Dukanova diéta

Lia86

Baby,
Ja som tiez chcela zacat s touto dietou, ale dost ma odradil ten dvojnasobny jojo efekt a ze pri tejto diete velmi trpia oblicky ako aj nedostatok vitaminov... Odbornik na zdravu vyzivu mi povedal ze to je cista sebevrazda. Ale mozno raz sa k vam pridam, ked budem mat dostatocnu guraz. Drzim palec :)

kika5

Laurina22 , Dukanova diéta má 4 fázy. Prvá fáza je útočná, počas ktorej sa jedia len bielkoviny. Držíš ju podľa toho koľko chceš schudnúť. Ak chceš schudnúť menej ako 5 kg tak ju držíš 2 dni. Ak 5 - 10 kg tak 3 dni, ak 20 kg tak 5 dní, ak 30 tak 8 až 10 dní. Druhá fáza je výletná počas ktorej striedaš bielkovinové dni s dňami bielkovinovo-zeleninovými. Túto fázu držíš dovtedy, kým nedosiahneš požadovanú váhu.Tretia fáza je konsolidačná, kde za každý zhodený kilogram držíš 10 dní konsolidácie, to znamená, že keď si schudla napr. 5 kg, tak ju držíš 50 dní. a štvrtá fáza je stabilizačná, kde musíš počas týždňa dodržiavať jeden bielkovinový deň z prvej fázy. Ináč veľmi dobre je to rozpísané na tej stránke ktorú som ti dala a sú tam aj jedálne lístočky čo môžeš jesť. Skús si to naštudovať, nie je to zložité. Ja mám za 5 dní už dole 2,5 kg, čiže diéta funguje. Držím aj tebe palce.

Laurina22

Kika ale tam su povolene,resp.vypisane len druhy masa...to co je?

Skus mi to tu opisat,ja by som sa k tebe pridala