Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oblečenie na svadbu

Príspevok v téme: Oblečenie na svadbu
lulu22

ahojte.
v sobotu ideme s priateľom na svadbu. Ja som ho presviedčala, nech si kúpi košeľu s dlhým rukávom, že to bude krajšie. On však má rád krátky rukáv a hovorí, že mu v dlhej býva teplo. Ok, tak som povedala, hlavne, nech je jemu dobre, veď nejdeme na kráľovskú svadbu :D myslíte si, že to nebude blbé? lebo kolegyne hovoria o bontone, že to sa nehodí mať krátky rukáv. A ešte aj ja som chcela íst bez siloniek, bo ich mám ešte celkom opálené a mám topánky s otvorenou štičkou a k tomu sa mi nehodia silonky. Tak neviem, mám sa na ich reči vykašlať a obliecť ako chceme? Ja len či fakt nie je nejaké nepísané pravidlo obliekania o tomto. niečo ako že biele ponožky nepatria do sandálov :D

lulu22

tak nakoniec si kúpil košeľu s dlhým rukávom, čo som rada :) budeme fešákovci :)
Anaya, jasné, ja tiež nebudem vyzerať ako nejaká fuchtla, chcem sa páčit, žiadny výstredný makeup,či príliš kráke šaty nehrozia :)

jankaaaa, no vieš, ja si iné dať nemôžem, nie som typ, čo má v skrini xy lodičiek, neznášam opätky, bo som už aj tak dosť vysoká. a mala som problém zohnať jednoduché bez nejakej okrasnej spony, a aby nemali 10cm opätok.

jajka, ja idem na svadbu asi po 3rokoch, tak si dávam záležať :D

jankaaaaaaaaa

ja by som si nezobrala ani lodicky s otvorenou spickou, uz len kvoli tym silonkam a navyse neviem ci sa to hodi vobec na svadbu take lodicky

jankaaaaaaaaa

nemat silonky a mat koselu s kratkym rukavom to je take gadzovske by som povedala. teda nevhodne.
nevesta tiez nepride v miniaturnych kriklavoruzovych satach, lebo by sa v nich citila pohodlnejsie. tak mali by ste si aj vy ucitit tu svadbu tym ze pridete vhodne obleceni.. tolko moj nazor

jankaaaaaaaaa

tiez myslim ze kosela s kratkym rukavom urcite nie..
a tie silonky si isto daj. predavaju sa aj take bez spicky, alebo take, ktore nemaju zositu tu spicku.. kup si pre istotu dve, keby sa niekde roztrhala , tak budes mat so sebou nahradne

Anaya

LULU --- Neviem, či je to, čo som ti napísala, naozaj podľa bontónu, ale niekde som to tak zachytila...Ja tieto veci moc neriešim, nestýkam sa s takou spoločnosťou, aby som toto musela až tak dôsledne sledovať :-). Ale myslím, že zase mám dosť citu pre módu, aby som niekam nešla oblečená ako nejaká "chuchta" :-).
Preto myslím, že ak ani vy nebudete v extra nóbl spoločnosti, tak si dajte, v čom sa budete cítiť pohodlne ;-).

lulu22

:D anaya, tak to ma pobavilo :)

Ja osobne by som si ich nedala,keby bolo teplo, no niekto povie, že nosí, ale mám si dať také tie jednofarebné(bez zvýraznenej špičky)-také mám kúpené a ty napr.napíšeš, že sa to nenosí v topánkach s otv.špičkou.
Som ale fakt zvedavá, čo mi večer priateľ povie, či si vôbec kúpil nejakú tú košeľu :)

Anaya

Krátky košeľový rukáv sa k obleku nenosí...a do otvorených špičiek sa nenosia silonky...
...ale, ak nejdete na kráľovskú svadbu :-), tak v pohode, neriešila by som bontón ;-)
No, len dúfam ;-), že v pondelok nebudete na titulke Nového Času: "LULU22 MALA SILONKY V OTVORENÝCH TOPÁNKACH A JEJ PRIATEĽ KRÁTKY RUKÁV" :-)))

xy:)

do otvorenych spiciek sa silonky nedavaju. a kratky rukav na svadbe som videla, nosi to pomenej chlapov, ale ak mu byva teplo, lepsie kratky, hlavne nech sa citi ok.

lulu22

mňa striasa, keď vidím košeľu s krát.rukávom na chlapovi :D ale zase, keď som videla fotky zo svadby, kde mal môj priateľ bielu košeľu s kr.ruk, tak mu to celkom aj pasovalo. Lenže tiež sa mi to nehodí na svadbu. On to ale berie tak, že budeme stále na parkete a bude sa v dlhej potiť :D
silonky nemám moc v láske..a dávam si samodržky, tak snáď sa udrží :D