ahojte.
v sobotu ideme s priateľom na svadbu. Ja som ho presviedčala, nech si kúpi košeľu s dlhým rukávom, že to bude krajšie. On však má rád krátky rukáv a hovorí, že mu v dlhej býva teplo. Ok, tak som povedala, hlavne, nech je jemu dobre, veď nejdeme na kráľovskú svadbu :D myslíte si, že to nebude blbé? lebo kolegyne hovoria o bontone, že to sa nehodí mať krátky rukáv. A ešte aj ja som chcela íst bez siloniek, bo ich mám ešte celkom opálené a mám topánky s otvorenou štičkou a k tomu sa mi nehodia silonky. Tak neviem, mám sa na ich reči vykašlať a obliecť ako chceme? Ja len či fakt nie je nejaké nepísané pravidlo obliekania o tomto. niečo ako že biele ponožky nepatria do sandálov :D
Oblečenie na svadbu
silonky ked chces si mozes dat, ved uz nieje ani tak teplo a kup si take ked mas otvorenu spicku, aby nebol lem kde mas prsty a volila by som dlhu koselu a manzety
nie nie nie :))) krátky rukáv nie je dobrá voľba
a už vôbec nie s kravatou :)
v sobotu už nebude také teplo, aby nevydržal v dlhorukávovej košeli
a tie silonky, no neviem... bonton hovori nemať holé nohy, ale keď mňa striasa keď vidím silonky :D
ďakujem za reakciu.
Ja si to tiež myslím, len neviem, ako mám toho môjho presvedčiť. Lebo ako aj top manageri aj v najväčších horkách musia nosiť dlhý rukáv. Môj priateľ to berie tak, že to nie je naša rodina, tak aké fintenie. Ja som tiež myslela, že po polnoci sa kľudne môže aj vyzliecť :D
a hej, tie silonky si asi teda dám. len dúfam, že sa nezaderú niekde. fóoo pááá :D
nooooo, ja čo som bola na svadbách, tak fakt mali chlapi dlhé rukávy na košeľách a ženy silonky,... však keď bude napr. po polnoci, bude uvoľnenejšia atmosféra, tak už pôjde možno aj kravata dole, aj silonky môžeš vyzliecť, a niektorí tancujú rovno už aj na boso :D uvidíš, ako to bude fungovať
takže ja by som sa asi toho "bontonu" aj držala... takže aj silonky, aj košela s dlhými rukávmi
a ak pôjdete aj do kostola a máš nejaké šaty s odhalenými plecami, tak si nezabudni zobrať nejaké sačko,šál, svetrík...
príjemnú zábavu