Irena Hospodarova z Michaloviec-psychotronik

Gogal

Dobry den je to sice uz starsia tema ,ale aj tak sa pytam ?to kazdy ma s pani Hospodarovou len zlu skusenost ??nikomu nestavila diagnozu spravne a nepomohla??

Lkjhgkjh

...svojím konaním naplnila skutkovú podstatu trestného činu ohovárania upraveného v ustanovení § 373 Trestného zákona. Na základe toho Vám odporúčam (máte právo) podať trestné oznámenie na najbližšom orgáne Policajného zboru SR.

Z oznámenia musí byť zrejmé, že konanie matky dieťaťa je spôsobilé značnou mierou Vás poškodiť v zamestnaní. Po podaní trestného oznámenia budú orgány činné v trestnom konaní konať z úradnej povinnosti, tzn. že bez nutnosti podávania ďalších návrhov.

majuss 111

aj ked ma liecitel po stenach svate obrazky,a sosky svatych naokolo,neznamena ze pacienta lieci cez boziu silu,za kazdou magiou je temnota,zlo,s ktorymi sa pri lieciteloch neumyselne zviazete navzdy,aj ked k nemu uz chodit nebudete

Kanadanka555

Velmi dobre vysledky s prerusenim negativnych energii ma p.Zita. mne pomohla velmi.skuste na valcurej@gmail.com

maja 123

pozna niekto niekoho kto vie dat dole porobenie z ciernej magie?? neni to sranda ale taka velka moc sa tazko dava dole potrebujem kontak na niekoho kto dokaze dat dole porobenie

maja 123

pani bizalma citala som vas komentar chcem sa vas spytat poznate niekoho kto vie vyliecit aj ako sa hovori dusu? uz som bola pri niekolkych ale kazda jedna pyta peniaze a nie male bola by som vam vdacna ak by ste mi niekoho odporucili koho poznate a viete ze je dobry v tom co robi dakujem

M M

GOING , ja ju poznám aj OSOBNE. Tiež som riešila zdravotný problém a vďaka otcovi som sa s ňou stretla. Takže toto čo tu píšem, je PRAVDA aj z osobnej skúsenosti. Lenže ja som nestratila triezvy úsudok a teda mi jedna návšteva "bohato" stačila.

Otázka tu znela: "Boli ste už pri nej? Čo robí a koľko za takéto veci pýta ...Dakujem za odpovede."

Tak som odpovedala priamo.

Pozná bylinky a anatómiu ľudského tela. Takže dokáže rozprávať také veci, že dávajú logiku. Netvrdím, že bežné ľahké ochorenia nevylieči cez bylinky. No šíriť o sebe, že pochodí nad vami rukami a vie, čo vám je? Alebo dokonca ani chodiť netreba a dokáže to zistiť z dátumu narodenia či z čoho? Totálny nezmysel! Takto na diaľku stanovila diagnózu môjmu manželovi a teda sa dosť netrafila! Za každú návštevu si vypýta niekoľko desiatok eur.

Budem sa opakovať, ak chcete - vyskúšajte! Nič za to nedáte (okrem peňazí), len vás PROSÍM, dajte si jej diagnózy overiť u lekárov. A po údajnom vyliečení opäť tie vyliečenia potvrdiť znova u lekárov. Nič viac. Nech máte 100 % istotu.

A pre p. Hospodárovú - ak už viete, že človeku nepomáhate, buďte ľudská a priznajte si, že nedokážete všetko. A z rešpektu pred ľudským životom nasmerujte svojich pacientov k odborníkom. Aby nebolo tak neskoro, ako pri mojom ocovi...

GOING

Ja si myslím nech objektívne pravdu hodnotia tí, čo p. Hospodárovú poznajú a nie rozvíjať pri jej mene negatívne skúsenosti prežité z inými a kto koľko zarába .
Ja ju nepoznám, tak nevypúšťam svoje emócie , fantáziu
a nemiešam hov.. aby smrdelo.

Ja poznám iba tu z telky, tú môžem povedzme hodnotiť.

Preteba

M M, je mi úprimne ľúto, že sa ľudia dajú klamať lacnými ,, zázrakmi", za ktoré platia nielen peniazmi, ale v konečnom dôsledku svojími životmi. Psychotronika, liečiteľstvo a kadejaké liečenia sú jeden zvod. Nakoniec každý pochopí, žiaľ často neskoro, že ich počiatočné zlepšenie bolo len presunuté do inej oblasti.