Boli ste už pri nej? Čo robí a koľko za takéto veci pýta ...Dakujem za odpovede.
Irena Hospodarova z Michaloviec-psychotronik
Ja túto pani poznám - Hospodárovú. Už cca 6 rokov vymýva môjmu otcovi mozog a aj peňaženku. Má bolesti kĺbov a tak ho lieči kapustovými listami. Každý mesiac počas splnu za ňou hneď ide ako sfanatizovaný. Ona mu napraví vykĺbené koleno, bedrový kĺb a on zaplatí. Posledné mesiace sa mu stav rapídne zhoršil a tak za ňou chodieval už každý týždeň. A výsledok? Minulý týždeň mu diagnostikovali RAKOVINU vo veľmi pokročilom štádiu!!! Lekári sa pýtajú, kde bol celé tie roky??? Má metastázy všade! Jedna z rakovín, ktorá je pri včasnej diagnostike úspešne liečiteľná môjmu otcovi berie život. Má chronické zlomeniny panvy zrejme spôsobené tým naprávaním...
"ĎAKUJEM" VÁM PANI HOSPODÁROVÁ, ŽE STE PRÁVE VY ROZHODLI O DĹŽKE ŽIVOTA MÔJHO OTCA! Že ste Bohapusto zneužili jeho zúfalstvo a nenasmerovali ho k lekárom. Že KLAMETE o svojej zázračnej moci, vďaka ktorej viete čo ľuďom je.
PROSÍM ľudia, ak už chcete zo zúfalstva vyskúšať liečiteľov, dávajte si ich vyjadrenia a vyliečenia potvrdiť u lekárov...
psychotronika je okultná praktika, a keď vám možno začas prinesie zdravie, pod klamstvom jeho pôvodcu môžte prísť o svoju spásu
Zdravím
Sväté obrázky sú u nej po stenách. Máte dojem, že pracuje s Božou pomocou. No keď si od vás po tzv.procedúre vypýta nemalé peniaze uvedie vas to do pochybnosti. Ak jej to dal Boh zadarmo nejaké schopnosti , prečo ich nedáva zadarmo.Urazila Boha. Neslúži jemu ale zlým duchom.
Boli a sú liečitelia, ktorí nepýtajú peniaze. Oni sú tí praví, nefalošní.
Ale tá v MI je podvodníčka a radšej sa jej vyhnite lebo vám vymyje mozog i peňaženku
Jajka555. Uz som ti napisal .Dik