Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prestanem fajčiť, začnem cvičiť a NEpriberiem!

Príspevok v téme: Prestanem fajčiť, začnem cvičiť a NEpriberiem!
VaMo

Konečne sa mi po 15 rokoch podarilo prestať fajčiť. Je to ešte len mesiac, ale prichádza už asi to, čoho sa všetci obávame, keď s tým skoncujeme - akosi sa na mňa začína lepiť tuk!
Neriešila som nejak svoju váhu doteraz, ale bolo by fajn podporiť sa, poradiť si navzájom, ako zabojovať proti nechcenej rovnici: prestaň fajčiť=priberieš...

User_37597

ja som v pohode..akurat sa napchavam cukrikmi :D
ale podstivo cvicim a citim si dost stehna.ten steper je super vec.dnes som mala riadne vela jedla ale nebudem si to vycitat ani za boha :D
cvicim?cvicim!takze tak ;)

VaMo

Cauko, celkom dobre sa mi dari dodrziavat ranajky a desiatu. To je ok. Obed som dnes dala uz nie o 16.00 ale posnazila som sa a o 14.00 islo:
4 kneckerbroty, 2 dcl acidka, paradajka
O 17.00 dam jablko a vecer sa budem snazit nejest dve hodky pred spanim - hoci toto je kamen urazu. Ale snad sa zadari :-)
A samozrejme som dnes nevynechala cvicenie - hodina orbitrek, brusaky.
bibisa ty ako?
Inak kupila som si chrom kvoli chuti na sladke. Nebudem ho brat stale ale tak kazdy mesiac dva tyzdne/pred kramami/ a dva tyzdne bez

User_37597

veru ano..cakam zlepsenie s tvojej strany do konca tyzdna co sa tyka pravidelnosti jedenia.moje dnesne jedlo doteraz:
prve ranajky si nepamatam :D fakt mala by som zacat jest nieco na pamat lebo ta moja je 5 sekundova :D
druhe ranajky-banan,tycinky slane a mali strapec hrozna,
obed veeeeela paradajok s balkanskym syrom.boze zboznujem tu kombinaciu ;)
a pred chvilou jahodovy jogurt...doma si dam tie syrove kolienka a mozno nejake ovocie.dala by som si nejaky fajny kysli pomarancovy dzusiiiik.
dnes dam viac na steperi a mala by som pridat aj brusaky lebo akosi mam slusnu pneumatiku na sebe.
inak dufam ze si si vsimla ze sa nejak enobmedzujem v jedeni.,jem co chcem ale obmedzujem hlavne sladke,kavu,mliecne. a zvysok co nejem,nejem lebo mi je potom zle alebo to naozaj nemusim no neni toho vela :D

VaMo

bibisa
tak ty si sa vcera riadne "nabudila", ked si aj noc mala rusnu :-) Ja som padla ako drevo niekedy po 22.00 a prebudil ma budik o 6.30. Ale zato som ja dnes jak naspeedovana. Idem teraz vyuzit dve hodinky volna na zacvicenie, zase nejak nestiham poriadne jest, aspon ze som si ranajky dala dobre - podla tvojho vzoru vcera - miska cerealii a pohar acidka, na desiatu paradajka...ale obed nebol. Asi az okolo 16.00 - na tomto musim zapracovat.

User_37597

dnes som totalne unavena.napriek tomu ze som sla spat len niekedy po pol 11 tak som strasne unavena.nic sa mi nechce.nemam vela prace ale aj tak.rozhodla som sa uz vcera ze dnes ked pridem domov si spravim take fasa dobre syrove kolienka ze dovidenia :D
mimochodom vcera som na zumbe vypotila dusu a kedze som nemala uterak (ako si rada zvyknem zabudnut) tak som pouzivala tricko co som mala na sebe :D moje vcerjsie poznatky o skracovani denneho svetla sa celkom potvrdili kedze som isla chvilu po 19:00 domov a uz bolo sero.doma som zbuchala perkelt dala si este 15minut na steperi,pritom si kukla panelak a celkom dobre som sa s priatelom nasmiala potom kazdovecerna udrzba mojho tela,pozrela som si retardovanych ludi v mama ozer ma a isla som sladko spat..ked hovorim sladko tak doslovne sladko akoze som sa o 03:15 zobudila ze mam chut na sladke a tak som zbuchla jednu arasidovu horalku ci co to bolo a zaspala a zobudila sa pre istotu pred 05:30 :D

VaMo

onn
Ono na tom fakt nieco bude. niekde som citala, ze metabolizmus fajciarov jednoducho pracuje rychlejsie, hoci len malo, ale predsa a okrem toho - zrazu mame "veeela casu" a aj chutove bunky zrazu vnimaju aj ine chute, nez na ake boli dlhe roky zvyknute. Takze asi vazne len nastartovat sa na fyzicku aktivitu. Ako je to s tebou po tejto stranke?