Konečne sa mi po 15 rokoch podarilo prestať fajčiť. Je to ešte len mesiac, ale prichádza už asi to, čoho sa všetci obávame, keď s tým skoncujeme - akosi sa na mňa začína lepiť tuk!
Neriešila som nejak svoju váhu doteraz, ale bolo by fajn podporiť sa, poradiť si navzájom, ako zabojovať proti nechcenej rovnici: prestaň fajčiť=priberieš...
Prestanem fajčiť, začnem cvičiť a NEpriberiem!
ahoj :) ja som prestala pred 2,5 mesiacmi po 10 rokoch fajčenia. Som šťastná, ale joj toľko kíl čo je na mne?! a tie chute? veľmi sa mi zmenili chute: prestala som jesť mäso, lebo mi zrazu nechutí a smrdí a odrazu milujem všetko sladké a ovocie. katastrofa. odkedy som prestala fajčiť, tak si neustále myslím, že som tehotná, alebo čo :///
asi budem musieť cvičiť aj ja, lebo neviem ako toto dopadne. ale ja taký lenivec? poraďte prosím niečo zábavné na cvičenie. ďakujem a držím palec!
Orbitrek fici u mna s vynimkou soboty poctivo kazdy den hodinu. Okrem toho davam este aspon 20 min. cvicenie na brucho a nohy. Ale mam chutky na vsetko mozne, pocnuc ovocim a konciac udenou salamou. Asi fakt bude nieco na tom, ze ked clovek prestane fajcit, chutove pohariky zrazu "objavia" nove chute. Joooj :(
no ahoj ahoj.to je velmi zle ze sa nevies zaradit do toho pravidelneho jedenia :( ale tak snad sa to raz podari :)
akurat papam klebik so salamou a paprikou..som si dala od minuleho tyzdna na cas pokoj s mliecnymi vyrobkami,sladkym a proste vsetkym co mi nerobi dobre lebo mam ocividne prekysleny organizmus.na steperi pokracujem stale uz tam mam nejakych 100 minut naslapanych a celkom si zacinam citit litka.a zajtra zumba uz sa neviem dockat.a ty ako?
Jooj, neviem sa prinutit pravidelne jest, bibisa! Dnes zase tak, ze ranajky fajn aj desiata, obed nula a vecera o 18.00 - tvaroh, paradajky, platok chleba. Dala som cvicenie. Citim sa fajne, len ten obed este nejak rozumne poriesit... Dnes som si stiahla cvicenie Cindy Crawford, uvidim, ci sa niekedy dostanem k tomu, aby som si zacvicila jej trening, vyzera to dobre. Neskusali ste niekto?
no lebo tu som myslel...aj ja taku jem...ty lolo :))
boze to si mi poradil jak hovado naozaj :D vsak ja kvoli radam zakladam temy a ty sem chodis iba konstatovat ze cokolada ktoru jem je dobra!!! :D :D :D
no vidis ta je dobra :D
no vlastne pockaj dam si cokoladu ale len horku taku fajne 75 az 85% kakaa az mi stiahne rit :D
asi si davas zlu čoko.. :))
bingham
cokolada je 400x horsia.a uz mi chuti ako nepodarene maslo :D