Tehotna alebo nie?

Príspevok v téme: Tehotna alebo nie?
anjelik20

Ahoj,potrebovala by som poradit.Meska mi menstruacia uz 6 dni.Robila som si test ktory vysiel negativny.Mam nafuknute brucho a zvlastny vytok ktory nezapacha je bezfarebny ale je ho velmi vela.Tiez mavam bolesti ako pred menstruaciou ale to len par minut a menstruacia nikde.Je to mozny priznak tehotenstva? Dakujem

emily2204

Neviem mam pocit ze som tehotna priznaky mam ale mam aj menstruaciu ale aj brucho mam tvrde tehotensky test mi vysiel mozno ano mozno nie neviem zo mam robit mozem byt tehotna aj pocas menstruacie

anjelik20

APRIL no ahoj je velmi pekne ze sa trapis kvoli priatelke aspon je vidiet ze ju lubis.Myslim si ze dieta by bolo ovela lepsie nez nejaky nador alebo choroba Je tam moznost ze by bola tehotna? Mne tiez doktor povedal ze mam vela tekutiny a mozno mimomat.teh.a nakoniec to bola nahromadena krv z meskajucej menstruacie takze vzhladom na jej vek si myslim ze je to to iste

april

moja priatelka..ma neaku tekutinu..no doktor to nazval "nadmerne mnozstvo tekutin" a nevie co to je..dal moznosti ..mimomaternicove tehotenstvo,cista,nador..dal jej neake tabletky "MYCOmax 150,Zinnat 500mg"..strasne sa o nu bojim..kazda s moznosti je na hovno jedna horsia ako druha..ja mam 19 ona 17 bude mat 18 ale aj tak by sme s dietatom zniceny zivot:( a ten nador ci cista niesu bohove:( je to strasne poradte mi nieco prosim..:(((

anjelik20

Tak babky dnes rano ma zobudili bolesti bruska este nikdy som s takou radostou menstruaciu nevitala ;o) sa mi ulavilo ;o) len som zvedava kedy ju dostanem v aprili ;o) alebo az v maji? ;o)

anjelik20

Skoda ze mi meskaju uz 3 tyzden a s tym moznym dlhsim tehotenstvom ma naplasila kamoska lebo ona mala menzes aj ked bola tehotna uff

ivika

tehotna vobec nemusis byt.a po 6dnoch nie su vobec ziadne priznaky lebo sa este len po tyzdni alebo po dvoch zacina vyvijat.6dni este nie je nic.mozno si prechladla alebo zo stresu a pod.a nafuknute brucho mozes mat ked cakas menstruaciu lebo sa ti telo plni tekutinami.vzdy pred nou sa citis plna a to aj ostatne baby to tak je.

slavina

No mne bruško vyskočilo až v 20 týždni,do vtedy na mne nebolo nič vidieť.
A to nafúknuté bruško by som pripisovala skôr k menštruácii,ako k tehotenstvu.
A výtok má žena stále,aj počas tehotenstva.
A ak boli tie 2 testy neg,tak si myslím,že tehotná nie si!