Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som ina - dilema?

Príspevok v téme: Som ina - dilema?
minonka567

Ahojte, neviem si už s tým rady..Viem, že to nie je nič nenormálne, len posledne nad tým rozmýšlam, že čím to je. Nie som totiž typ človeka, ktorý sedí vkuse pred PC, ktorý vkuse stahuje nejaké filmy, len preto, že su nove, že teraz vyšli, bez ohladu na to, akú maju kvalitu obsahu. Mna bavia filmy, ale musia mi niečo dat, trebárs ako Zelená míla..ale nie trápne filmy typu Prcičky a pod...taktiež nie som človek, ktorý si len tak z nudy pozerá trápne videa a smeje sa na tom,...napríklad videá, kde kukam trapasy inych a bavím sa na somarinách, napr portál mojevideo.sk. Nemám rada a ruší ma, ked ranajkujem alebo proste jem, a mám mat pri tom pustenú telku hned z rána. Viem, že som normálna, a že každý človek je iný, lenže posledne nad tým uvažujem pretože ma niekedy zamrzí, že sa aj ja chcem zabavit, ale proste mne to nepríde smiešne a nepotrebujem pozerat také sprostosti..ked možem roit kopec iných veci. A viem, že každý človek je iný, ale poznám kopec ludí čo sa bavia presne na takých trápnych filmoch a kukaju tie blbé videa na nete a smeju sa na tom, ale mna to necháva chladnou..a ani by ma nenapadlo, len tak si zapnut take somariny a kukat to a bavit sa na tom, ked možem robit kopec iných veci...Mate aj vy podobný problém?? Je tu niekto taký?? Budem vdačná za každý názor.

Iveta Michael

minonka...

okay:) lenže tu je ťažko radiť vieš...tvoj priateľ a kamoši sú takí akí sú...tebe to neladí ale zas..jeho si si vybrala tak bud sa mu prispôsobíš alebo sa s ním dohodneš na nejakom kompromise a nakoniec ty poznáš najlepšie aj to čo ťa s ním spája,tak mysli radšej na to pozitívne..:)

minonka567

Ibaja - k tebe, dakujem, si jedna z mala tu, čo ma pochopila. Nevravim, že je to aký strašný horibilný problém, len ma to trápi, niečo na ten zmysel, že prečo ,,nezapadam,, , chcela som len nejake rady....ale dakujem ti za toj nazor, poradila si mi a objasnila vec...

Iveta Michael - neni to podpásovka a viem, že to nemusím robit, som však s priatelom, bývame spolu, a on potrebuje asi ku šetkemu pustenu telku, kdežto ja som pravy opak a ptm vznikaju konflikty, preto tu píšem a chcela som názory..a ked pridu kamoši..bavia sa na tých videach a ano..možem ja pripadat im ako sucharka..preto som tu chcela nejake rady.

tic tac222 - dakujem:-) Zostavam sama sebou. Nebudem sa menit, to určite nie, len som tu chcela nejake nazory. Určite budem robit veci tak ako doteraz, čo ma bavi a nie to , čo ma nebavvi, len za to že to bavi iních, to nie.

tic tac222

ahoj minonka 567, si výnimočný človek,gratulujem ti,pretože takých ľudí ako si ty,je ako šafranu.Si jedinečná a každý človek je svojský.Zostaň naďalej sama sebou, veď to je na ľudoch krásne.Veľa elánu a energie ti želám v tvojom ďalšom živote.

Anaya

MINONKA --- Prečo riešiš takú blbosť? :-)
Ja tiež neznášam humor typu "prci", ani ma nenapadne pozerať "smiešne" videá a už vôbec nie ich vyhľadávať...nikdy ma nebavili doskotéky, vymetanie barov a všetko to, čo robí "vačšina" a pritom si nemyslím, že som iná :-).
Prajem ti, aby toto bol tvoj jediný problém v živote!

Iveta Michael

ako sorry ..ale celé mi to pripadá z tvojej strany tak trochu ako podpásovka...na ostatných čo si pozerajú videá a telku...

nechápem čo ti na tom vadí..? každž si robí to čo ho baví..zaujíma a ked teba to nebaví tak to nerob a nemusíš to tu riešiť..

nemala by si preto iných zhadzovať tak isto by teba mohol niekto označiť za ,,suchára,, dopraj každému čo chce a sebe by si mala tiež:) len toľko...

ibaja

na toto musím reagovať... ano načo to riešiť lenže každý rieši veci ktoré ho trápia musím súhlasiť niesi nijako vyspelá pred ostatnými a ano maš iný humor ako ostatný ale takých je veľa veľmi veľa len musíš hľadať a postupom času uvidiš že aj na tých debilinách sa da zasmiať ... ale nie nad pointou ale nad tou stupidnosťou ... filmy s logikou su najlepšie prcičky hod do koša ... inak nemam čo dodať niektorí ľudia aj tu čo su proste asi nechápu .. niesi iná ani niesi nejaký dement len proste si a si taka aka si nemen sa najdeš niekoho koho budeš zaujímať taka aka si ( nemylslím životnu lasku, proste kamošov) a tak

dazdovka666

btw., "videa, na ktorych sa dakto buchne, spadne" a pod. v drvivej vacsine pripadov nepripadaju smiesne ani mne, ale za problem to nepokladam :)))

talentmania

Alebo mozes sa zahrat na herecku a pri pozerani filmov so svojimi kamaratmi sa skus pretvarovat ze aj pre teba je to velmi smiesne:D))):D)))

owecka

...a im sa možno zdajú trápne veci tie, na ktorých sa bavíš ty...a nechávajú ich chladnými...keď vravíš, že sa vieš zabaviť aj inak, tak čo riešiš...každý človek je iný...nájdi si kamošov, ktorí sa zabavia na rovnakých veciach ako ty...a s tými kamošmi, ktorých máš sa zasa budete baviť na inom okruhu vecí...a nehovor mi, že nie je absolútne nič, na čom by ste sa spolu zabavili...to by potom predsa neboli tvoji kamoši....a je to normálne...ja sa tiež nemôžem baviť so všetkými ľuďmi o/na tom istom