Ahojte, neviem si už s tým rady..Viem, že to nie je nič nenormálne, len posledne nad tým rozmýšlam, že čím to je. Nie som totiž typ človeka, ktorý sedí vkuse pred PC, ktorý vkuse stahuje nejaké filmy, len preto, že su nove, že teraz vyšli, bez ohladu na to, akú maju kvalitu obsahu. Mna bavia filmy, ale musia mi niečo dat, trebárs ako Zelená míla..ale nie trápne filmy typu Prcičky a pod...taktiež nie som človek, ktorý si len tak z nudy pozerá trápne videa a smeje sa na tom,...napríklad videá, kde kukam trapasy inych a bavím sa na somarinách, napr portál mojevideo.sk. Nemám rada a ruší ma, ked ranajkujem alebo proste jem, a mám mat pri tom pustenú telku hned z rána. Viem, že som normálna, a že každý človek je iný, lenže posledne nad tým uvažujem pretože ma niekedy zamrzí, že sa aj ja chcem zabavit, ale proste mne to nepríde smiešne a nepotrebujem pozerat také sprostosti..ked možem roit kopec iných veci. A viem, že každý človek je iný, ale poznám kopec ludí čo sa bavia presne na takých trápnych filmoch a kukaju tie blbé videa na nete a smeju sa na tom, ale mna to necháva chladnou..a ani by ma nenapadlo, len tak si zapnut take somariny a kukat to a bavit sa na tom, ked možem robit kopec iných veci...Mate aj vy podobný problém?? Je tu niekto taký?? Budem vdačná za každý názor.
Som ina - dilema?
Ked si nevies rady s takymito vecami,odporucam odbornika...A odpoved na tvoju skrytu otazku?Nie nie si "po predu" pred rovnakou vekovou kategoroiou.Skor trapas,ze si to sem napisala,isto by sa spoluziaci zabavili:-))
nemas problem, iba sa nudis a asi mas menej vyvinuty zmysel pre humor.
je to uplne normalne
wtf.. preco mas pocit ze to je 'problem'? vobec to neries, to ze ta nebavi neinteligentna sranda nie je ziadna porucha ani chyba ani problem, nechapem na co to riesis... chyba ti to nebodaj? nerozumiem preco sa nad takou blbostou vobec pozastavujes, jednoducho kazdy ma iny zmysel pre humor, co sa jednemu zda smiesne inemu pride trapne alebo neutralne, tot vse
ved ked ta bavi inteligentnejsia zabava, nikto ta nenuti tie videa pozerat, vezmi si knizku a citaj. chod na vystavu. pocuvaj nejaku hudbu. chapem ze ta trapi ze nezapadas ale kvoli tomu nemusim zmenit osobnost.
Práveže vobec, som vtipna a robim rada voloviny, a viem sa zamsmait dobremu vtipu, len na tých videach kde sa všetci trhaju a je tam, ako sa dakto buchne, spadne, stane sa mu trapas...a pod. sa nesmejem, a pri tom kamarati sa idu potrhat...
chýba ti zmysel pre humor?
Nepovyšujem sa, to určite nie, asi tak príspevok vyznieva, ked si to myslíte. To som ale určite nechcela. Ja len chcem vediet, že ked sa na tom dokážu zasmiat všetci moji kamarati, tak prečo nie ja, prečo ma také veci nechávaju chladnou?....A tiež som chcela vediet, či aj niekto iný rieši alebo zažil niečo podobne...spoločnost zmenit možem ano, ale tak su to moji kamarati, ktorích mám rada a ktorí ma obklopujú.
Minonka, bud mas neuveritelne vela volneho casu alebo sa musis doma velmi nudit... mat tak Tvoje problemy... Tiez nepozeram v TV kazdu chujovinu, na Facebook idem len ked musim, ale nevidim na tom nic hodne zamyslenia, aby som to rozoberala ako STRAAAASNY problem tu na nete...
tiez nechapem o com psses, sak to je normalne, mne sa tiez nepacia prci... ani raz som to nevidel, a tie videa na nete sem tam pozriem ked to dakto da z FB a sa aj zasmejem, ale sak kolko ludi tolko chuti, ked ta to nebavi tak rob ten kopec inych veci, ved nemusis sediet len za PC, uzivaj posledne krasne slnecne a teple dni