ako podakovat

jajka001_

sisina...ano ludia sa stazuju,normalni ludia, ktori nemaju na zakladne potraviny a byvanie. to su podstatne veci, nie drahe luxusne auto.

sisina22

no to neviem ako by som sa mohla chvalit, ked ludia s ktorymi sa stretavam maju minimalne tolko co ja a drviva vacsina ovela viac. aj moji rodicia ziju v ovela krajsom a vacsom dome a dobre chapu, ze ten moj je len prestupna stanica. a tiez si vazia, ako sa o seba viem postarat. ked tu citam ako vsetkym ludom nezalezi na peniaze, tak by som ich chcela vidiet! ako je mozne, ze takych vobec nikde nestretavam? ako je mozne, ze vsetci hovoria ako im chybaju prachy, ako nemaju na toto alebo tamto? teda na tomto fore celkom urcite. kazdy place -aj v spravach, ze mu nevychadzaju prachy. preco potom, ked mu na nich nezalezi? asi je to trocha inak a peniaze zaujimaju vsetkych. rozdiel je len v tom, ze niekto ich zarobit vie a niekto sa len vezie s tym, co dostane.

jajka001_

sisina...kazdemu, co mu patri. prajem ti aby si si vybrala rovnako povrchneho lekara ako si ty. veeelmi bohateho lekara, ktory ta osklbe a bude ta liecit dlllho dllllhoooo nech co najviac zarobi.

sisina22

tpch, napisala si ze mas peniaze na to co potrebujes, ale ja som presvedcena, ze keby si mala moznost a schopnosti, tak by si bola rada, keby ich bolo viac. lebo su veci a veci. je byt, ale aj dom. je auticko, ale aj auto. je oblecenie, ale aj elegantne oblecenie. je dovolenka a dovolenka. je hotdog alebo skvele biopotraviny. vo vsetkom je rozdiel a je len na cloveku, ake si stanovi hranice.

jajka001_

dokazes si predstavit, ze to vsetko co mas, o co sa snazis, je vacsine ludi uplne ukradnute a ty sa zenies za niecim nepodstatnym? a ze to ako sa vsade ohanas peniazmi je trapne a smiesne? ako Norika Mojsejova, prachy ma ale ako co ma po tom? ked ides medzi ludmi, mas pocit ze ti zavidia a robi ti to dobre? asi ano lebo len taki potrebuju otrcat co vsetko maju. su ludia ktori maju miliardy ale to ty nezistis lebo sa obliekaju nenapadne a nechvalia sa vsade co si nove kupili a kde vsade boli. a takymi ty pohrdas lebo si myslis ze su "luza"

sisina22

mne uz nezalezalo na tej kave, ked som sa pozrela na to ze predo mnou nesedi ziadna kapacita ale obycajny clovek, ktory navyse prisiel na malom auticku, tak mi skratka preblesla v mysli myslienka, ze to nebude ziadny macher a teda nema vyznam stracat cas. preto som sa s nou ani nehandrkovala, ked mi povedala, ze ona take veci neberie tak som vzala kavu (ved by ju nevedela ani uvarit..xi-xi!) a zatvorila som dvere zvonka. nech sa jej dari tak ako doteraz! a zadara robi, to sa mi neskor donieslo. ona urcite nie je zlatokopka, to by som sa zasmiala, neviem odkial to mas, ale najskor by si sa s nou musela stretnut a bolo by ti vsetko hned jasne. ak niekomu vyhovuje taky "ludomil" tak prosim, nech si k nej chodia. ja chcem, aby sa o mna staral niekto, kto uz na pohlad budi respekt.

sisina22

tpch a co ak je to tak, ze ty si povies ze na peniazoch nezalezi, lebo si neni schopna ich zarobit? skus si ten svoj mechanizmus nahodit na seba, celkom pekne sa to tam hodi. ja som sice mozno este mlada, ale zato nie blba. keby mi to nemyslelo, tak by sa mi nedarilo tak, ako sa mi dari. a to nie je chvalenkarstvo, to je spokojnost so sebou. a ked sa tu uz ohanas psychologiou, tak by si mohla vediet, ze jeden zo zakladnych predpokladov uspechu je viera v seba. a ta mi nechyba.