Ahojte
Mám 17 a už nechcem žiť .... Nejedna sa o nejaku skratovu situaciu, je to uz dlho, uz jednoducho nechcem zit.
Mam uzasbu rodinu ale stale rodicia uprednostnuju brata. Nemam priatelov, mam len dve ozajstne kamošky a tam to hasne. Nemam nikoho to by ma lubil. Som zalubena do ucitela, s ktorym nikdy nic nebude. Musim sa vela ucit co by mi nevadilo ale chcem dostat stipendium a na to nemam.
Bojim sa svojej buducnosti mam velke sny a nechcem z nich upustit. Nepacim sa sama sebe, nenozem robit balet ktory mam tak rada. Vo svete sa toho tolko deje coho sa bojim - zabijaju ludi na ulici, odsudzuju do hrozneho vazenie nevinnych ludi. Umieraju ich tisicky, vlada je nahovno, vsetko zavisi od penazi. bojim sa ze ochrniem oslepnem alebo mi niekto zomre. Nechce vidiet zomriet niekoho blizkeho alebo svjho havina ..... :((
Ja proste nechcem dalej zit. Ale nechcem ublizit rodine, dvom kamaratkam a mojmu milovanemu psikovi :(( chcem zomret
bezbolestne... Otravit sa alebo nieco ja neviem. Nemam na to ale . Kazdy den si prajem aby sa nieco udialo ,... Bud ze by ma niekto zastrelil a ani by som o tom nevedela alebo aby som sa uz nezobudila ....
Preboha co to somno je ??