Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem umrieť ...

Príspevok v téme: Chcem umrieť ...
Carellova

Ahojte
Mám 17 a už nechcem žiť .... Nejedna sa o nejaku skratovu situaciu, je to uz dlho, uz jednoducho nechcem zit.

Mam uzasbu rodinu ale stale rodicia uprednostnuju brata. Nemam priatelov, mam len dve ozajstne kamošky a tam to hasne. Nemam nikoho to by ma lubil. Som zalubena do ucitela, s ktorym nikdy nic nebude. Musim sa vela ucit co by mi nevadilo ale chcem dostat stipendium a na to nemam.
Bojim sa svojej buducnosti mam velke sny a nechcem z nich upustit. Nepacim sa sama sebe, nenozem robit balet ktory mam tak rada. Vo svete sa toho tolko deje coho sa bojim - zabijaju ludi na ulici, odsudzuju do hrozneho vazenie nevinnych ludi. Umieraju ich tisicky, vlada je nahovno, vsetko zavisi od penazi. bojim sa ze ochrniem oslepnem alebo mi niekto zomre. Nechce vidiet zomriet niekoho blizkeho alebo svjho havina ..... :((

Ja proste nechcem dalej zit. Ale nechcem ublizit rodine, dvom kamaratkam a mojmu milovanemu psikovi :(( chcem zomret
bezbolestne... Otravit sa alebo nieco ja neviem. Nemam na to ale . Kazdy den si prajem aby sa nieco udialo ,... Bud ze by ma niekto zastrelil a ani by som o tom nevedela alebo aby som sa uz nezobudila ....

Preboha co to somno je ??

uhlie

lost,

na nejakej diskusii som cital, to co pises ty. V dnesnej dobe je problem v tom, ze ludia duchom a myslenim zaostavaju minimalne 20 rokov za vyvojom technologie. Stastny moze byt clovek, len ked ma spokojnych susedov a ludi vo svojom okoli. A to s hrabanim penazi nema nic spolocne.

Laurina22

Ja mam taktiez chvile kedy nevladzem,ale vzdy si spomeniem na to,ze mozem byt vdacna za svoje miesto na tomto nadhernom i ked tazkom svete a ze moje miesto sa este ten hore nechysta vymazat...

mayusik

Laurina ja s tebou suhlasim na milion percent...

Ja neviem co sa s tymi pubertakmi v dnesnej dobe deje...

ale je to ozaj smutne, ze nevedia najst inu cestu ako na seba uputat...

Laurina22

Moja mila,chod si ty zajtra sadnut na detsku onkologiu,po hodinke sa prejdi a chod si hackat na onkologiu,kde su dospeli ludia,potom si sadni za pocitac a napis,ci mas stale tendenciu zomriet.

Garantujem ti,ze budes stastna ze zijes.

doodie

v tom zmysle, ze sa tu najdu ludia, ktorí maju - nemaju ludi, ktorým mozu verit.. mozno maju jedneho, mozno ziadneho. Ale aj keby bol len jeden jediny a da sa mu verit, tak to stoji za to.

lost

A este ku snom.

To.... Prave to... TO JE TO CO NAS POHANA :)

Cize to nezatracuj, ani nepolavuj, len si to rozkuskuj, nejake checkpointy pomozu.

Priklad:
ja som v tvojom veku strasne velmi chcel lamborghini :)

o niekolko rokov neskor som si uvedomil ze som bol SIALENY.. a je to takmer urcite nemozne.

lenze..

jeden kamos mi raz povedal: "Trpezlivost ruze prinasa"

A v tom to spociva... staci aby som pockal este zopar rokov a mozno bude sen splneny :)

Nemyslim si ze by to bolo u inych ludi (napr u teba) ine a nedosiahnutelne..

Tolko k materialnemu snu.

ak ide o sen - balet, a fyzika nepovoli.. Tak to neviem.
Jedna z moznosti je pockat kym veda dospeje k Matrixu a mozno ti to pomoze (vid ludi s protezami) alebo tak realne skutocne virtualny hry (nie klavesnica a joystick ci co su to), ze mozno aspon tak sa ten sen podari splnit :)
tu je asi lepsie ten sen presmerovat na nieco ine. resp, vykompenzovat ho niecim..

lost

A to co sa deje vo svete, ma z dlhodobeho hladiska zmysel.

Vlada? nj.. nech je tam ktovkolvek z 99% ludi, budu hrabat pre seba, to je v nasej DNA, len ten kto nieco ma, alebo uznava iste hodnoty tomu neprepadne, ALE LUDIA TAKEHO NEZVOLIA, LEBO TEN NEDAVA SLUBY ktore su NEMOZNE splnit.

Kde je problem?

V RETARDOVANEJ POPULACII !!!!!!

(teraz som urazil takmer kazdeho cloveka v krajine, no a co ? )

A to ze sa vrazdi?

Nevrazdia sa len tak z nudy, urcite je pripadov ked ides po ulici a niekto ta zavrazdi minimalna. Ak sa chcu povrazdit "kolegovia" , tak prosim, nech sa paci, bude menej zatazena Zem. Komu budu chybat? Sedej ekonomike? Vlade? Mozno, mne nie, a o to tu ide.

Pred len par stovkami rokmi zomieralo v Parizi kolko ludi, ze az .. miliony a preco? Pretoze nevedeli ako zit, nepoznali kanalizaciu, dnes ju uz pozname a preco?
Lebo si mysleli ze zapach mrtvol obesenych odsudencov siri chorobu, ktora zabija.
Cize zomierali vdaka OMYLU, ale "zle veci" (obeenia, spina na chodniku atd) pomohli ku kanalizacii, ktora je aj dnes dolezitejsia ako opera a balet v meste.

je to zapletene znacne, neviem ci sa tomu da pochopit, ale v skratke:

"vsetko zle je na nieco dobre"

vcelku slusne plati vo svete.. cize nad tym by som sa nepozastavoval.

teda... snazil sa nieco robit, napr: nebudem robit zle inemu a ani prirode. atd.. dalo by sa teoretizovat, ci vobec aktivistika pomaha (ina tema uz)

dlhy prispevok :)

fazula gula

tak uz sa vyser na toho ucitela...vies su ludia ktori su natom horsie...ved tebe nic nechyba v tom co si napisala nevidim nic na necjut do zivota...mas dobrych rodicov...pravych priatelov nema kazdy 10na jeden prst lebo tych pravych je len par a ty ich mas...neviem ako sa ta tak velmi dotyka politika ci zdravotnictvo ale to trapi kazdeho...to ze ti umrie psik nieje dovod na samovrazdu...ja ta nechapem...a ten ucitel...bezhlave pobluznenie...mam 17 a viem co hovorim...som predsa v tvojom veku a mam horsie problemy ako ty a nechcem zomriet...