Chcem umrieť ...

Príspevok v téme: Chcem umrieť ...
Carellova

Ahojte
Mám 17 a už nechcem žiť .... Nejedna sa o nejaku skratovu situaciu, je to uz dlho, uz jednoducho nechcem zit.

Mam uzasbu rodinu ale stale rodicia uprednostnuju brata. Nemam priatelov, mam len dve ozajstne kamošky a tam to hasne. Nemam nikoho to by ma lubil. Som zalubena do ucitela, s ktorym nikdy nic nebude. Musim sa vela ucit co by mi nevadilo ale chcem dostat stipendium a na to nemam.
Bojim sa svojej buducnosti mam velke sny a nechcem z nich upustit. Nepacim sa sama sebe, nenozem robit balet ktory mam tak rada. Vo svete sa toho tolko deje coho sa bojim - zabijaju ludi na ulici, odsudzuju do hrozneho vazenie nevinnych ludi. Umieraju ich tisicky, vlada je nahovno, vsetko zavisi od penazi. bojim sa ze ochrniem oslepnem alebo mi niekto zomre. Nechce vidiet zomriet niekoho blizkeho alebo svjho havina ..... :((

Ja proste nechcem dalej zit. Ale nechcem ublizit rodine, dvom kamaratkam a mojmu milovanemu psikovi :(( chcem zomret
bezbolestne... Otravit sa alebo nieco ja neviem. Nemam na to ale . Kazdy den si prajem aby sa nieco udialo ,... Bud ze by ma niekto zastrelil a ani by som o tom nevedela alebo aby som sa uz nezobudila ....

Preboha co to somno je ??

nikuska87

ahoj :) aj ja mam setsru a ju uprednostnuju preto lebo je mladšia..proste staršim veria že už sa o seba vedia postarať..:) neboj časom kamarati prijdu len musiš sa usmievať a byť mila..a ten učitel..no moja s toho važne radšej ani nechci aby niečo bolo lebo by bolo problemov petsto šesť.. :) neboj najdeš chlapca v tvojom veku + - :)aj ja mam velke sny ale treba si veriť že všetko dokažeš :) odporučam kup si knihu The Secret taku hnedu.. :) velmi mi to dodava sebavedomie..aj ja mam niekedy stavy že načo som tu a tak..ale našla som si chlapca a všetko čo robim robim aby bol štastny..vyživam sa v tom ked vidim že je stastny :)krasny pocit..a k tej smrti..no moja aj ja mam depky ked si spomeniem žeby mi teraz pes umrie už aj slzy v očiach..ale to je život drahá..prekažky ..a ked si chceš užiť musiš sa tomu postaviť a hlavu hore :)..a na tu otazku že čo je to s tebou...si moc citlivy človek..mala by si chodievať do mesta prihlasiť sa na nejaky kružok..najdeš si kamošou možno aj lasku :) a potom uvidiš ake je žiť užasne..a to tá puberta tieto stavy má vela ludi neboj.. :) len nezačni blbnut..uvidiš o par rokov sa natom zasmeješ :)

lost

No rodinu si nevyberies, cize to ze maju radsej brata, moze ale nemusi byt pravda aj tak, resp. zalezi ako sa na to pozeras, alebo to davaju uplne ze najavo?

2 kamosky

Si na tom lepsie ako ja!

Ja mam tak 3/4 kamosa :D (v podstate len 1 clovek ktoeremu je mozne verit, kolega)

A mam jedno steniatko, cize minimalne 14 rokov s nim budem musiet zostat, aby som ho videl vyrastat :)

Mas nejake choroby?

peter25

treba ta preplesknut a budes zas v pohode, zaujimave, ze nas nikoho samovrazedne stavy v 17tich nedrzali. Prestan sa zaoberat sama sebou a hned ti bude lepsie