Chemoterapia - prosím napíšte ako ju lepšie zvládať a ako prebieha

Valika26

ILek...veru Ti dávam za pravdu, každý nevedomí človek nezápasiaci s tou ťažkou chorobou píše také bludy. Ja tiež v pondelok idem na prvé chemo, dlho som bojovala, zvolila som si alternatívnu liečbu. Zvýšila som si imunitu alebo obalamutila choré bunky.....??? Nateraz sa mi poriadne roznieslo po celom tele, a prímár má obavy, či sa z toho dostanem. Čo cítim ja.....veľké deti, milujúci manžel, moji drahí rodičia, súrodenci...všetci sme z toho PAAFF. Až teraz viem aké vzácne je zdravie a život. Budem bojovať, mám k tomu podporu všetkých okolo seba, vďaka BOHU !!!!

analyn

Dlho som hladala a uz som nasla cloveka, ktory sa liecil na rakovinu len alternativne, na klinike, "liecbu" neprezil, rodina bude este dlho splacat tejto klinike ich alternativne sluzby, on je uz 3 roky mrtvy.

analyn

ja by som na radiaciu a chemo isla. Je to sanca prezit. Viem, co tvrdim, mala som rakovinu koze, nastastie, zachytene vcas. Pokial som cakala na vysledky, tak som sa rozhodla takto. A tiez som sa vtedy rozhodla pomoct telu extra davkami vitaminov a mineralov, proste kombinovat to.

trojklanný

llek, čítal som tvoje príspevky a ani sa nedivím, že tak reaguješ. Ak som tak neznalý problematiky, tak ma oprav, ak budem tvrdiť, že si lekárkou jednej z tých čakárni na smrť.
Máš pravdu iba v jednom, ja nemam pri svojom mene určenú diagnózu s onko prívlastkom, ale...
Nežijem zdravo, takže mám najväčšiu pravdepodobnosť niečo schytať a tým pádom by som mal sadnúť do tvojej čakárne, ako väčšiná chorých. Iba z jedného dôvodu by som sedel v takej čakárni a to pre agendu, ktorú im neposkytujete, prečo to u nich vzniklo, a ako sa toho zbaviť, iba preto, aby som im poskytol informácie a fakty, ktore im zatajujete! Prečo?
Opýtam sa niečo, ak smiem. Ak by sa u vás vyliečil onko pacient po prvom sedení na rádio alebo chemo, a bol by do slova zdravý, odkiaľ by ste zbierali body za poskytnuté služby? Ako by ste takto rýchlo vyliečeného pacienta mohli nechať jeho poisťovňu hradiť iba jeden úkon na vás príjem? Je to možné, ale váš príjem by bol pod priemernou mzdou, tak prečo radšej neudrżiavať pacienta spolu s poisťovňou pri živote aspoň 5 rokov, podľa štatistík UNZS?
Cením si vašu prácu, no je to len bohużiaľ o tom, ako vás na škole naučili, uľaviť od bolesti, nehľadať príčinu, ale eliminovať dôsledok, dosť chabý argument...
Inak mám onko priateľov, ktorý sa aj bez chémie a radiácie dostali do normálu, je ro čudné, alebo zázrak, alebo šarlatánstvo?

RNG

Liecenie rakoviny karcinogenami ako je chemoterapia a radiacia je prinajmensom otazne, lebo oba sposoby ju aj vyvolavaju. Preto treba pozerat na ine sposoby, tj latky co ju potlacia, posilia a ocistia telo bez akychkolvek skodlivych postrannych ucinkov.
Zialbohu onkologovia tieto alternativne metozy zasadne neberu do uvahy, hoci alternativna liecba rakovin zaznamenava lepsie vysledky, nez klasicka

llek

Trojklanny, vies ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy. Este si nebol chory, este si nemal na papieri pri tvojom mene zavaznu diagnozu, tak nevies ako sa vtedy clovek citi a ako sa rozhoduje. To su take silne reci zdravych ludi, co sa citia povolani radit chorym. Nie je rakovina ako rakovina, kazda sa inak lieci, ma inu prognozu a inak zabera na liecbu. Ak strcis cysty, metastazy, leukemie a co ja viem este co do jedneho vreca, tak to hovori len o tvojej nevedomosti. Ty si este neaml onkologickeho pacienta v ambulancii pred sebou, ty vobec netusis co to znamena a ko sa ti ludia citia.

trojklanný

Ja by som na chemo nikdy v živote nešiel!!! Je to len umelé udržiavanie chorých-živých pacientov, aby malo naše skvelé zdravotníctvo spolu s poisťovňami biznis. Rakovina, nádory, cysty, melanómy, leukémie či metastázy sú len dôsledky našej životosprávy a medicína si z toho urobila na základe nevedomostí pacientov biznis hrubého zrna...

gargamel

Ja zajtra začínam s chemoterapiou a chcel by som sa spýtať, či sa dá vybrať, či chcem byť v nemocnici 6h alebo 5-10 minút ako tu niektorí spomínali alebo to čisto záleží na organizme a či nevie niekto percentuálnu úspešnosť liečby pomocou chema

Elmelalamel

...vyberiete si asistovanú samovraždu a chcete, aby vám ľudia fúkali práškový cukor do zadku...napíšte presne, čo vám máme písať...ctrl c to istí

Najčítanejšie články