Potrebujem schudnúť 30kg ale potrebujem niekoho stále z ktorým by som sa vzájomne v chudnutí podporovala. Moja rodina to som nou už vzdala ak tu je niekto taký ozvi sa!
Hľadám niekoho na spoločné chudnutie
Vamo... hej ked sa takto na to pozrem tak sa toho nezda vela ...ale aj den pred tym som mala na veceru 2 kaizerky...a namesto olovrantu co som si mala dat nieco mensie som mala cestoviny s vajickom...tak som este aj z toho bola napapana..... ale neni som vobec hladna....to ja by som zas netrpela.... dnes som si dala ocistny den....len ovocie a zelenina....aj toho sa moze zdat malo ale uz som ziedla asi 5 jablk+hrozno*ta zelenina.... neviem sa mi to zda tak primerane...ci myslis ze by som mala pridat???? ked hladna nie som vobec :D
Zopar rad na ploche brusko: abc-dieta.sk
mo9
Ty papas teda dost malo...ja neviem, asi ked niekto precita, co som ja jedla cez den, tak sa mu to tiez zda mao, mne samej ale nie...Ale tak asi ta to dostatocne zasyti, ja by som na veceru grah. roh. s jogurtom dala rada, ale tak aspon 4x :-)))
Až môžem poradiť, tak pri chudnutí neskutočne dobre zaberá pitie bylinného čaju "Cistus Incanus". Tento čaj okrem podpory chudnutia posilňuje aj imunitný systém.
No takze ranajky : hrozno, syr, Desiata: jablko, obed: 2 celozrnne kaizerky so sunkou vajickom a kapustou, olovrant: trochu cestovin s vajickom :D to nemuselo byt, Vecera: grahamovy rozok s jogurtom....a vecer opat 40 minut bicykel :D a ako sa darilo vam???
Tak ako dnes, dievcata? Ja som sa drzala, teraz som si uvarila kopec zeleniny a cottage, ale pocitujem dnes zvysenu chut na sladke :( Uz som si asi 5 dni nedopriala... a ovocim ja hlavu neoklamem!
Tak dnesny den celkom usiel :D aspon myslim....takze ranajky: banán..nic ine som nestihla :D, desiata: jablko, obed: fuu co vcetkko tam bolo... hmm riza, kuracie masko, vajicko natvrdo a taky zeleninovy salatik, olovrant: jablcko, vecera: 2 celozrnne kaizerky so sunkou a kapustickou..... no mohla byt na veceru len jedna ale tak nebudeme sa predsa tyrat hladom vsak :D :D vobec neviem kolko vazim, povedala som si ze sa odvazim az v pondelok tak potom vam napisem ako na tom som..
sisa
To je super! Rozbehne sa to a hlavne - budes sa citit ovela lepsie, nehovoriac o pohlade do zrkadla :-)
Dneska som sa po mesiaci odvazila 4 kg dole jupiiiiiiiiii .Uz len 25 a budem krasna :)Hadam to konecne pojde dole .
Jajka01
Kvoli jednemu dnu - ani keby si zjedla 10 habošov - sa nestresuj. Jasne, ze telo nieco spotrebuje, nieco ulozi ci uz vo forme tuku al. cukrov, ale ked si nastavena na zdrave stravovanie, znizeny energeticky prijem a pohyb, tak sa to nezastavi kvoli jednemu pahltnemu dnu :-) Take mavame vsetci, pokial je to zriedka - cert to ber :D