Nici podla vas Facebook vztahy?

bibi123

podla mna hej, nastastie moj partner tam nie je registrovany a ja tam chodim raz za 3-6 mesiacov... ale mam kamaratky, ktorych muzi tam sedia non-stop v praci, komentuju fotky bab, ktore si potrebuju dvihat sebavedomie tym, ze si tam vycapuju fotky v plavkach a ja ich potom musim utesovat:O( je smutne, kolko muzov si dnes nevazia svoje partnerky...

dobra vila

Nie...
To skor uz ten pokec, kam ti moze napisat hocikto a najma je viac anonymny, takze si ludia viac dovoluju.

jankaaaaaaaaa

tak taketo veci su uplne chore a postavene na hlavu. ale nieje za tym fb, ani pokec ani ina soc. siet, ale zmyslanie toho cloveka a nejaky problem vo vztahu. urcite nieje pricinou nejaky fb

LETICIA

a nie len facebook, vsetko by sa len k...vit chcelo, ja mam denne 10 pr sex za FO, som zenaty, ale nevadi, pod sa urobit cez rp :-D a podobne bludy, hovada nakazene.

janaks

podla mna je fb blbost a vztahy nici.preco by mal niekto stuchat, lajkovat a pisat na fotky a nastenku niekomu inemu, ked moze byt radsej s priatelom? a potom nech sa vsetci cuduju, ze im krachnu vztahy.

jooe ker

jasne hlavne ak sa za maskou slusneho muza ukryva zakomplexovany jedinec s velkymi vyrazkami a neduzivou postavou ;)

snehuliatko

všetci máte pravdu...pýtam sa len zo zvedavosti čo si o tom myslíte vy..ja som takmer (chvalabohu že len takmer) bola svedkom toho takže tak :-)