Nici podla vas Facebook vztahy?

Weva

Je to zbytocne hranie sa s ohnom... a vzdy sa jedna strana zamota/namota... Ja by som to nerobila - nie len z ucty k manzelovi ale i sebe... A rovnako by mi to vadilo u neho. Nekontrolovala by som mu kvoli tomu konto (ked uz sme pri tom ked chce urobi si 50 novych) ale zamyslela sa nad tym co si tym asi kompenzuje - lebo normalne to vo fungujucom vztahu nie je.

dakovna

MAREKOVA..., a ty sa cudujes tvojmu muzovi, ze na teba ziarli??
Asi to tvoje pisanie si s dotycnym nebolo len take nevinne a nezabudaj, ze aj to je druh nevery.

Weva

No kriza to zrejme je - ale keby to nebolo cez FB bolo by to inakade...

No to by som sa pozrela keby mi manzel chcel chodit na FB... Mna najviac prekvapuje - ved nejako to heslo musi dostat od vas - to ako jedneho vecer apovie draha neverim Ti - ak nemas co skryvat daj mi heslo???

Tak to uz je ine kafe...

MAREKOVA...

Bibisa

myslíš si, že ked si vydatá žena píše po face..s iným, že je to hlúpe???

Má dôvod môj mangel namňa žiarliť?

Dokonca boli časy, ked mi vypájal internet,aby som s ním nepísala..

On o tom vedel, ale už dávno som mu povedala, že sa to skončilo, ale či tomu on verí, tak to neviem...

Chodil mi po face, a čítal mi správy...našťastie, on vtedy nepísal...

Dotyčný mi povedal, aby som si zmenila heslo....a ked som to povedala môjmu mangelovi, povedal...prečo??,sa stebou rozvediem...

Môj mangel je žiarlivý, a stále ma špehuje...ale myslím si,že po fb by mi nemal chodiť,,ved toje zásah do súkromia...

A čosa týka dotyčného....myslím si,že citom sa nedá zabrániť, nedá sa srdcu rozkázať,alebo áno???

lebo ja neviem ako...

neviem,či je to manželská kríza alebo čo, ale predtým som nikdy nič také nerobila, až teraz..... a nemôžem sa od toho oslobodiť...

ja som naňom úplne závislá, no neviem si rady...

a nemyslím si žeby sme sa mi mohli niekedy reálne stretnúť, pretože on je z jednej strany republiky a ja z druhej...

to všetko je len o fb-písaní.nič viac...

dakovna

MAREKOVA...,
no nejdem sa k tomu vyjadrovat. Iba tolko, ze ty a ten tvoj fb zenaty priatel ste dokazom toho, ako dokaze fb a net vobec, znicit vztahy.
bibisa,
na toto sa pytam aj ja

User_37597

MAREKOVA...
nuz to ze on je taky sprosty a napriek tomu ze ma manzelku si pise s tebou a veru neostane to len pri pisani neznamena ze musis byt aj ty "sprosta" a robit toto.ci ty si toto bezne robila aj pred tym?
nepochopim manzelstvo.to su to len fakt nejake podpisane papiere ktore dokazuju len to ze ste uradne a papierovo spolu?uz to neni o tych slovach co si ludia vravia v kostole?a nemyslim tymi slovami iba ano a nie.PYTAM SA VAS NA CO SA VYDAVATE A ZENITE KED POTOM PODVADZATE,UBLIZUJETE A ROZVADZATE SA?

Weva

No ak niekto tvrdi, ze mu facebook znicil vztah, nech sa zamysli odkial ten problem prameni... Socialnou sietou to nebude, skor jeho (ci partnerovymi hodnotami)...

Facebook je len to, ci z neho urobis Ty - ak sa chces podelit tak vie byt skvelym mediom kde sa dozvies ako sa komu vodi, komu ako podrastlo babo, aka skvela dovolenka sa da stravit na Bali etc...

Ak si clovek neisty a zakomplexovany tak ho pouzijes na smirovanie, ziarlivostne kontroly a podobne. Ak nevies, co so sebou tak tam stravis pol dna na trapnych aplikaciach a statusoch... Je to take Tvoje zrkadlo by som povedala.