Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám 20 a som bez sexuálnej skúsenosti . JE to na smiech ?? !

Príspevok v téme: Mám 20 a som bez sexuálnej skúsenosti . JE to na smiech ?? !
neskúsená20

Nedávno som si vypočula rozhovor dvoch chalanov kt. sa rozprávali a spomínali dáku babu čo ešte nemala sex. Pripadalo im to dosť vtipné že 20 ročná a bez sexu. Vtedy som sa tak zamyslela, o čom to točia, kedže som na tom rovnako. Mám 20 a do teraz nič. Už niekedy pripadám troška zvláštne, lebo ked kamošky začnú toto rozoberať , ja nemám k tomu čo povedať ,lebo... Viete. Keby chcem už to možem mať dávno za sebou, lebo mala som dáke vzťahy ,ale nikdy to nebolo nič extra vážne alebo dlhodobé a k sexu neprišlo. Vraj nie som vobec škaredá , skor naopak . To ja posúdiť neviem, kedže sama som voči sebe dosť sebakritická, ale práve to ma v živote posúva a pomáha mi to formovať seba samu . Je niečo zvláštne na tom , ked človek rpíde o panenstvo po 20 tke? Už ma nebaví počúvať niekedy také tie trápne reči že prečo do teraz nič a podobné rozne iné . Prečo sa mi niekedy doslova núti názor, že \"to\" už nie je normálne.... ! A že som niečo zmeškala.

larisay

vies ja mam 21 a tiez som panna a neriesim to, zi podla seba, nie podla druhych, je to tvoj zivot, podla mna sa vobec nemas za co hanbit, poznam vela dievcat aj chalanov v mojom veku aj starsich co tiez nemaju ziedne skusenosti

doubledog

zeny aj tak sexualne dozrievaju az v 30tke, takze to mas v pohode, mas dost casu.

horsie je taka situacia u muzov, ti by aj chceli, ale casto nevedia ziadnu dostat do postele.

sewie

ja mam 25 a som panna....tiez som si vypocula kopec reci ze nie som normalna a mam rychlo utekat na diskoteku a zbavit sa "toho"....parada nie?...kasli na vsetkych za to ze oni urobili nieco co ty este nie tak sa citia ako hrdinovia-juchuuu!

čerešňa

neskúsená20 určite si nič nezmeškala, to Ti garantujem a na sexuálne radovánky máš ešte kopec času počas celého života. Ver tomu, že práve tie baby, ktoré skoro začínajú, mávajú potom vo vzťahoch veľké problémy, ale to nemám na mysli len sexuálne vzťahy, ale hlavne citové.
Moja prvá pusa padla keď som mala 23 a to so súčasným manželom, ktorý bol na tom rovnako a nič nám nechýba. Hlavne si nevšímaj tých, ktorý sexuálnu zdržanlivosť odsudzujú, práve oni majú nejväčší problém a ani o ňom netušia. Keď nájdeš toho pravého, potom si to užiješ a to so všetkým čo k tomu patrí. Povrchné vzťahy len za účelom sexu by Ťa aj tak prestali po čase baviť.

ihjldjhdojh

a ja som si myslela ze som jediná na svete :) ale teraz uz viem ze sme aspon 2 :) presne tak som na tom. mam 20 a este som panna. a tiez ziadne skusenosti, a nie preto ze by nebola prilezitost ale proste ani sama neviem. nebol to ten pravý :)

kakaonepijem

ano, pride to vtedy, ked to mas prist.. nepremyslaj, neuvazuj, NEPONAHLAJ SA spoliehaj na rady zdravie.sk utlmenych ludi

soffa

vobec to nie je divne.bud rada ze nie si promiskuitna a nemas daku pohl.chorobu.a ze nevypisujes ze co mas robit,lebo si tehotna.pride to vtedy kedy to ma prist.hlavu hore;-)