Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Tak caute.Dokyno bol dnes super,porozpravali sme sa.Povysvetloval mi kopu veci,vysvetlil zasady co mozem-nemozem robit

Zistil mi 4 typy mikrobov okrem candidy a musim dodrziavat par zasad - napr.ziaden bazen,po uziti verejnych WC hned vlhcene utierky,po stolici sprcha,ziadne vlozky a ak,menit kazdu hodinu,nohavicky menit 3 x denne,dieta.Toto mam mesiac dodrziavat.

Dal mi ActilAc,Fluomizin a Gynoflor,o mesiac mam prist na dalsiu kultivaciu na kontrolny stav,ak sa to nepohne posle ma na imunologiu plus ma bude liecit aj enzymaticky

Dodal mi energiu poradil mi v par veciach a mam pocit ze to je na dobrej ceste

Laurina22

Neviem si predstavit ze by som susene byliny len tak jedla samotne ale ved budis mozno vam to pomoze,dajte vediet

Ja idem dnes k dokymu koli tym mojim zlym vysledkom,uz sa troska bojim

macka26

mozu sa bud zjest a zapit, alebo zaliat a zjest aj s cajom alebpo 10 min povarit a vypit len vyluh. jem ich tak ze si ich nasypoem do ust a zapijem vodou

macka26

ema, lauri :D
mna sa pytala ci chcem na 10 20 alebo 30 dni. no jasne ze 30. ved som tam cakala tri hodiny tak sa mi tam skor ist nechcelo, povedala som ze na mykozy a kvoli babu a dala mi tri druhy, ktore si striedam.

neviem ci pomaha, ale tie na plodnost urcite, lebo som mala pekny plodny hlien :DDDD a hovorim ze viem ze zerem aj palinu a ta je na mykozy, resp. na odkyslenie organizmu lebo som ju raz skusala a na tu pachut nezabudnem nikdy... zatial som ok... ked ich dozeriem tak vam dam vediet ako som pochodila

emanuelita

no vidíš tak potom nám povieš či to pomáha :) a laurina ona to dáva ako som už písala normálne v sáčiku v tako ako býva zabalený čaj v tom vrecku...a koľko treba ti dá ona ty len povieš čo ti je ano :)

macka26

emanuelita.. ano poznam... bola som u nej minuly mesiac pre byliny... a zatial vsetko ako ma byt. bola som kvoli mykoze a kvoli babatku.. dostala som tri druhy kazdy den jeden. v tom jednom viem na sto pro ze je palina, lebo je to horke jak fras.. ale da sa to.. beriem to tak, ze ked nic, tak ublizit mi to neublizi...

inak asi tam mam nieco na plodnost, lebo mam plodne dni a ovulaciu vzdy citim ale toto je extra :D