Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Velmi spravne Maoamka velmi spravne:-)))Kebyze sa tu da lajkovat tvoj koment tak dam velky LIKE:-))))

Pocuj som vravela kolegyni ze v RESERVED som si kupila saty na piatok a ona hned isla na ich stranku pozerat styl a hadaj co?Kupila si podobne.Dnes mi ich ukazovala.

Krasa co?Som nevedela ci sa smiat alebo plakat

Maoam

tak stredne, nejak neriesim teraz :-DD NIC pokial nemusim :-DD

som si vedoma toho, ze nikdy nevieme co pride a co ked o tyzden umriem? tak si chcem vychutnavat proste kazdy moment, snazim sa nehrabat sa v minulosti a neupinat sa na buducnost :-DDD

Laurina22

Inak Tpch mi vcera povedala ze podla nej zvolil celkom fajn liecbu...a to uz ked Tpch povedala tak pozor:-)

Ako sa mavas?Vsetko v poriadku?Zdravotne?

Maoam

myslim, ze to bola ona

to je uz ale uplne jedno, hej, mame podobne reakcie :-) ale sme aj rozdielne, nie sme zasa dvojicky :-DD

Laurina22

Maoam ale ano mala si take narazky ze ci blaznim ci to bola nasa Tpch?Ak ano tak prepac ja si vas dve uz mylim vsak ste podobne ako vajce vajcu

No,avsak ja som na HIV testoch nebola.Nezabudaj...

Maoam

nepamätam sa na to, ze by som nieco take niekedy bola tvrdila, ze v to neverim

asi si si ma teraz s niekym pomylila, ja som take nikdy nepovedala ani nenapisala...

ja viem, ze mas obrovske stastie a dostala si velku sancu

ine baby dostanu hned HIV alebo chlamydie a uz sa z toho nikdy nedostanu, alebo maju smolu na to, ze to lekar zanedba

vaz si toho, ze si mala stastie

Maoam

Laurina, mala si obrovske stastie, mohlo to byt ovela-ovela horsie, nastastie si vyfasovala to najlepsie co mohlo byt, to nebude problem vyliecit....

stala pri tebe Stastena ale vazne

macka26

no super lauri.. caka ta asi trosku "masaker" ale vsetko sa da zvladnut.. drzim palce.. tie byliny su inak nadrvene... normalne ich jem. nic zlozite...