Zeny - aki muzi sa vam pacia, zarasteni alebo vyholeni?

Príspevok v téme: Zeny - aki muzi sa vam pacia, zarasteni alebo vyholeni?
ewelinka

Mam na mysli hrud a dolne partie:)

HRUD moze byt asi 4 typy a to zarasteny vela, zarasteny troska, holy:) alebo i taky co ma chlpy len okolo bradaviek:)

A tam dolu to je jasne asi kazdej:)

Mne sa pacia hore taki, co maju uplne holu hrud alebo troska chlpkov, ale musia mat siroky hrudnik a neposobit chudo:) A tiez sa mi nepacia taki, co maju len okolo bradaviek chlpy:(

A dolu sa mi paci, ked sa aspon 'pristrihne', uplne vyholeny by posobil asi ako dieta:D

jajka001_

mierne vysportovany ale nie svalnaty z posilky
oholeny, cisty, vonavy, upraveny :)
a hlavne zaujimava tvar a inteligentny vyraz

Maoam

presne jankaaaaaa prijemna jemna muzska vona ale nie vela, ano vysoky muz na ktorom vidno ze obcas ide aj behat alebo do fitka, ale nie tehlicky na bruchu, proste stihly normalne, dolezita je aj tvar a to co z neho ide, ak je prijemny, pokojny, vyrovnany, ak vie pocuvat a neskace do reci, toho je velmi vela...a ked je gentleman, to vzdy dobre zaposobi, pozorny proste

jankaaaaaaaa

zboznujem siroke ramena a pekne prsia, ploche brucho. taky sportovy typ, ale nie velke vyrazne svaly. a milujem ked ma neju pansku vonu, nie silnu len taku , ktoru tak letmo citit

jankaaaaaaaa

na tvari pekne oholeny. vsimnem si ako prvu postavu, musi bt vysoy a stihly.
na hrudi len jemne chlpky medzi prsiami, inde len take upravene. nemam rada zarastenych muzov

Maoam

uplne nahladko vyholena tvar, nakratko ostrihane vlasy na hlave, na hrudi moze mat v pohode ochlpenie to mi nevadi, v intimnej oblasti oholeny nahladko, ciste ruky, pekne ostrihane nechty, proste nech vidno ze sa pravidelne umyva, sprchuje a umyva si zuby, nech nefajci a je prijemne, ked je pokojny, vyrovnany, co sa postavy tyka tak taky stred, ani chudy, ani tucny, je fajn ked ma pekne ramena, hrudnik.

bingham

ewelinka...trosku rozsirim tvoju temu o 2 otazky....co je pre vas lepsie...ked ma muz tvar oholenu...alebo zarastenu(nemyslim brada po prsa)...a co si vsimnete ako prve...na muzovi...myslim co je podla vas najviac pritazlive(tvar sa nepocita) :)