Zeny - aki muzi sa vam pacia, zarasteni alebo vyholeni?

Príspevok v téme: Zeny - aki muzi sa vam pacia, zarasteni alebo vyholeni?
ewelinka

Mam na mysli hrud a dolne partie:)

HRUD moze byt asi 4 typy a to zarasteny vela, zarasteny troska, holy:) alebo i taky co ma chlpy len okolo bradaviek:)

A tam dolu to je jasne asi kazdej:)

Mne sa pacia hore taki, co maju uplne holu hrud alebo troska chlpkov, ale musia mat siroky hrudnik a neposobit chudo:) A tiez sa mi nepacia taki, co maju len okolo bradaviek chlpy:(

A dolu sa mi paci, ked sa aspon 'pristrihne', uplne vyholeny by posobil asi ako dieta:D

arnie11

Ked som to posledne kontroloval som bole este chlap. Ja viem tema bola otvorena pre zeny, no musel som si precitat prispevky aby som vedel co mi chyba ku dokonalosti. :-) A ked som to precital, neodolal som a pridal reakciu. No aj tak mam teraz dilemu ci mam hrud zarastenu velmi alebo len trosku. Potreboval by som nejaky presnejsi popis, najlepsie hustotu chlpov na centimeter stvorcovy. A samozrejme aj ako dlhe mozu byt.

arnie11

Triezvy ako triezvy, tiez mozem mat predstavy aku "modelku" by som chcel. Ale urcite by som to neobmedzoval na tam dolu vyholene alebo naopak zarastene. Aj ked podla mna by zena mala byt menej zarastena ako chlap. :) A uz mam skusenost za taka co napohlad vyzera ako vysnivany idol ma nakoniec vobec nepritahuje (chemia nepusti), pripadne si nemame co povedat. A ina na pohlad mozno nenapadna, ak sa dostane dostatocne blizko ani ju vidiet nemusim a citim ze sa nieco deje.

arnie11

ewelinka
A ako velmi smu byt ochlpene nohy (stehna, predkolenie)?
Co ak si najdete chalana povedzme 20r, ktory je na hrudi holy, ale v 30ke tam uz bude mat slusny porast? Bude sa musiet holit, alebo zvolite rozchod?

ewelinka

A co muzi ktori maju chlpate prsty na rukach a nohach? Oni za to chudaci ale nemozu.Alebo chlpky okolo bradaviek a inde nic?

xy:)

faux pas su nezastihnute nechty na nohach, pripadne aj na rukach, fuj, koberec na chrbte, namiesto brucha pivny sud, prales v dolnych partiach a trojky kozy... :)