psychopati na uradoch

Príspevok v téme: psychopati na uradoch
nastvannna

Potrebujem sa vyrozpravat. Bola som dnes na urade prace, v casti kde sa vybavuje hmotna nudza. A tak neskutocne ma ta .... vytocila. Nasla som si pracu na dohodu, ale iba na par hodin, ale kedze neviem kolko eur za mesiac nemozem prekrocit, tak som sa to spytala pani na urade, a ta zacala hulakat ako retardovana, ze to co sa ju pytam, ze ona mi take nemusi vraviet, ze si mam nastudovat zakonnik prace, a ze to mi ma povedat zamestnavatel kolko mi da hodin, a nie ona. Tak som jej asi 5 krat povedala slusne, ze ja som sa prisla spytat, ze kolko mozem mat hodin, aby som neprekrocila a dostalavala davku (ktoru mimochodom mi este ani raz nedali, len teraz som o to poziadala, a este to ani nemam schvalene), a stale len hulakala, ziadna odpoved. Potom som jej dala papier ktoru mi dal o dohode zamestnavatel a to zase hulakala, ze co za bludy su tam popisane, ze co to mam za zamestnavatela, a ze si ma moj zamestnavatel nastudovat zakonnik prace. A zobrala mi ten papier. Tak som sa ju slusne spytala, ze ci mu to mam dat prepisat a ako, a ona zase hulakala, ze ona mi take nema co vraviet. Tak som jej povedala- s vami sa neda normalne a ona, ze vraj so mnou sa neda normalne.
Pride clovek slusne na urad a iba mu tam vynadaju a nic sa nedozvie. Slusni ludia su bez prace a taketo individua maju zamesatnanie. Ja mam vystudovane VS, urad mi este ani cent nedal a najst si normalnu pracu je strasne tazke.
Hulaka tam po mne ako blazniva, ja nemozem nic, lebo este nahodou by ma vyradili z evidencie, ze som bola drza. Sila tento svet

EQUUIS

Dobry den!
Mam 24 rokov a som studentkou piateho rocnika na vysokej skole. Kvoli nepriaznivej situacii v rodine uvazujem nad zmenou bydliska. Nemam ziaden prijem. Budem mat tak narok na daky prispevok od statu? Za radu Vam vopred dakujem

lamborginka

poslala by som ju ,,, raz ma mi stalo podobne , stara ,,,,a videla ze som stena co vyslo zo skoly a po maturite som sa zaevidovala na UP a len raz mala vystup, potoom som si otvorila usta ja ,,a len pozerala ,,, a este mi isla ponukat taky kurz ktory inym len tak nedaju ,,, a pchala sa do ,,,ludia netreba im tam ukazat ze sa ich bojite ..treba si otvorit na nich usta lebo potom si doovoluju ,,,stare .... vsetko do kopy co to tam sedi 3/4by som poslala...a zaevidovala na UP do evidencie o uchazdacov o pracu a robila by som to iste s nimi tam co robia oni s ludmi ,,,,

tpch

ja by som rady uradnikov skresala na 10%. Viac netreba. Len sa flakaju a debatuju, co uvaria na veceru, zakony casto neovladaju.

slnečnicaa

Z toho mi vyplyva, ze si staci nastudovat zakonnik a cca 75 percent pracovnikov UP moze zostat nezamestnanych. A opat sa nam troska naplni statny rozpocet:-)

tpch

SEŠ? No to je asi najhorsia "kvalifikacia", aku mozes mat. No a ze zanikla firma? To je normalne, to sa dialo, deje aj bude diat. Co si si nesetrila, ked si mala dobre platenu pracu?

oh.my.gosh

kks toto milujem najviac, presne taketo radove uradnicky co sa robia ze su najdolozitejsie na svete. Spravaju sa ako keby boli CEO nejakej nadnarodnej spolocnosti. Ja to robim tak, ze ked niekto zacne na mna skakat, dam si zavolat nadriadeneho a opytam sa ich ci si sa nevedia na tom urade spravat slusne. Za prve ona tam je na to aby ti tu informaciu poskytla, za to je platena, za druhe je platena z nasich dani. Ja tiez som minule volala na urad, slusne som polozila otazku a ona na mna zacala vrieskat ze ci si ja myslim ze ona stiha otvarata dvere d vihat telefony :D starsne som ju dala dole. hlavne sa netreba nechat!

anonym_2137

tpch keď budeš mať 54 rokov a prídeš o prácu iba pre blbca, ktorý bojuje za zrušenie firmy, čo sa mu aj podarilo a tým pádom som prišla o dobre platenú prácu a zostala som bez práce a to mám SEŠ, nevyzerám zle a predsa ma nikto nechce zamestnať lebo ak náhodou je nejaká ponuka tak nás tam príde aj 20 ak ma teda aspoň pozvú na pohovor. A teraz čo mám robiť, umrieť od hladu? Nedávala som dosť po celý život do odvodov? A teraz keď idem k lekárovi všetko si musím platiť. Ešte si toho málo zažila a buď rada, že máš prácu.Nech sa ti darí.

tpch

Ja dokazem uradnicky tak vytocit dobre mierenymi vetami, ze vsetky z kabelky po mojom odchode vyberaju Lexaurin. Ale na socialne nechodim, tam to nepoznam.

lost

raz aj ona bude na druhej strane :D

ver mi, bude velmi skoro :D:D:D

opis mi ako vyzera :D a potom budem hulakat ja na nu :D:D:D