ahojte..doma mam stacionarny bicykel ktory stal dlho v kute ale dneska som sa rozhodla na nom zacat cvicit..chcem sa opytat ci staci ak zacnem cvicit na nom denne cca 15-30 min ci je mozne aby som schudla na nom za par mesiacov? ked neupravym nejak razne stravu len to cvicenie...? a tiez by som rada vedela ze ten bicykel na ake partie tela to ma vplyv?pomoze mi to schudnut na stehnach bokoch spevnit zadok a brusko?a co ruky?a ma to nejaky vplyv na celulitidu?
..tak dufam ze niekto ma skusenosti a ozve sa.. dakujem :)
Stacionárny bicykel
dakujem teda :) ty sa asi intenzivne venujes sportovaniu jak vidim..dobru nocku aj tebe :)
ano presne skus si popozerat i na youtube nieco ,aby si vedela ,ako to funguje
dobre ja idem buvat ,zajtra este pokecame ,pokial nebudes nieco vediet tu ti isto poradia :)
dobru nocku prajem :)
myslis toto? www.sportvital.cz
vysledok zalezi na tebe ,ako sa budes snazit ,ako budes casto cvicit a ako zmenis stravu ,ale urcite prve zmeny budes vidiet do mesiac
a ten veslar (daj do googla) to je super vec na cele telo (ruky ,brusko ,nohy ,chrbat ,zadok proste vsetko)
fakt hula hop? :D to si ma potesil to urcite budem stym to je sranda :) diky.. a ten veslar to neviem co je...inak za kolko myslis ze budem videit vysledok z toho cvicenia na bicykli ?
na boky ? behat ,behat urcite i bike. a ten veslar ,to je super vec taktiez kruh myslim ,ze sa to vola hula hop :)) ci ak
predam
myslela som i na celkove spalovanie je dobre bicyklovat
isla by som do prirody ale ked sa nikomu nechce a samu ma to nebavi :D ..ja by som chcela schudnut z bokov lebo pas mam stihli v celku ale z tych bokov neviem jak by sa dalo :/ neporadis?
na nohy ,stehna ,ale naj je ist do prirody bicyklovat mas tam rozny teren ..... stravu ti neporadim ja papam to co mi poradia ,takze je to individualne (podla zdravotneho stavu)