Chcela by som spytat, tych co trpia akymkolvek stupnom tohto ochorenia, ako sa vnimaju, ako ich vnima okolie, rodina, priatelia (odsudzuju ci pomahaju?), co bolo spustacom choroby, ako ju prekonavaju a zvladaju a ako im ovplyvnila zivot.
Dakujem
Depresia
Mimuslus nic sa nedeje :D, pocula som, ze to nemecki psychiatri odporucaju pacientom na depky a uzkosti aj na migreny/je to volne predajne/, vraj to niektorym ludom pekne zabera a prirovnavaju rovnake ucinky tomu ako k antidepresivam, akurat bez vedl. ucinkov, tak som si to objednala aj ja, ale 2 tyzdne som uzivala 100 mg a nic, doporucuju 100-200 mg denne, ale ja som si uz nejak namyslela, ze mi to nepomaha, tak to neberem,mozno som mala este brat dlhsie, jeden chalan na diskusiach pisal tiez, ze to uziva a ze sa mu ohromne polepsilo, ale nesmie sa to kombinovat s AD.
tu posielam link o tom, ale ja mam ine..
www.vitamass.net
marcelina78 tak to by sa hodilo potom aj mne ale so stálym účinkom už natrvalo :D a sorry
To je fakt, ale ze by to vyriesil len serotonin, pochybujem.
Depresia je sviňaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Mimulus zasa mimo...Je to prirodny potravinovy polotovar na doplnenie serotoninu...Googluj a nekomentuj ked nevies.
Neviem asi je to môj názor ale podľa mňa je toto fórum a nie čínske trhovisko a aj keď sú tie lieky možno lacnejšie alebo bez predpisu tak si predstav, že sa Ti ozve buď narkoman alebo človek ktorý nikdy lieky nebral a nechodí ani k lekárovi?!
Želám všetkým dobrú nocku :D papa
:D
:D Ehm... rado sa stalo :D
Som rád že ste zase tu. A ďakujem za vysvetlenie môjho pohlavia :D