Máte skúsenosti s krriklavo červenými vlasmi ?

Hnedkk

ja som mala dva krat taku farbu a kazdy mi ju chvalil :) uplne kricala velmi sa mi pacila :) a na slnku xi som bola jak tiez slniecko :D hovorili zevraj to zvyraznuje vyrazky ale to vobec neje pravda :) mala som aj rysavu, hnedu , cervenu , visnou a teraz mam hnedu zas s melirom ale no uvidim co ma este tresne bo mam na cervenu opet zalusk :P

jankaaaaaaaaa

Sunshine_0: ake farby pouzivas?
taktiez mam take skusenosti ako sunshine, ale je pravda ze v drogerkach je velmi malo takej ohnivo cervenej vyraznej farby, vacsina tych farieb je taka tamava. super bol tento odtien pemi.cz ale ho uz nevyrabaju. dalej je dobry odtien 47 od londy, na obrazku vyzera o nicom,a le na vlasoch vyzera super. ale samozrejme zalezi od toho ake mas svoje vlasy

Sunshine_0

Julia Z.-ja mám, vyzerá to užasne :) vynikáš z davu. Ja som si nafarbila pred 3 týždnami ale po tyždni strácala farba na intenzite a teraz som ryšavá :D v nedelu zase farbím tou istou farbou hádam to vydrží dlhšie. Možno preto mi vybledla rychlo farba, lebo som si ich musela odfarbiť, mala som hnedú farbu