Máte niekto skúsenosti ?? ....alebo ked tak poradte nejakú červenú ale skôr do medena alebo ryšava nie TMAVU ani bordovu, dakujem :)
Máte skúsenosti s krriklavo červenými vlasmi ?
v KE. skus pobehat viac tych drogerii, neviem ci ich maju v kazdej
a v akom meste?:-) ja ked som bola v tej drogerii teta u nas tak tam tieto feria farby nemali vobec
tu loral farbu som videla v drogerii norma-teta stoji okolo 7eur
Arwenxum: tak táto farba je nádherná :) tiež som ju nikde nenašla
ja som taku tiez chcela ale u nas v drogeriach jedina intenzivna bola palette deluxe ohnivocervena ale ta mi chytila skor do bordova takze neodporucam, ale je dobre si kupit farebne tuzidlo ked mas cervenu to ti pekne ozivi farbu a vydrzi 3-4 umytia. Teraz by som chcela vyskusat tuto www.google.sk
len neviem kde ju zohnat nikde som ju nenasla
jankaaa: použila som Wellaton 77/44 je krásna :) a tu farbu čo si sem dala tak ja som ju videla ešte stále a dokonca som ju mala na hlave :) ale zdala sa mi moc fialová :( taká červenofialová a taku som nechcela. Tak tie obrázky sú už iné ale na obale sa mi zdajú byť nevyrazné, aj o tej farbe som rozmyšlala, ale ešte uvidím ako budem spokojná s Wellatonom
Hnedkk: škoda že tie farby už nevyrábajú, asi sa to ludom nepáčilo, asi im to zle chytalo som počula od predavačiek v drogérii
jezis ne ze som mala vlasy tmave ale plave heh pardon za chybu :D
a nebolo to tmave mne to zosvetlilo lebo som mala vlasy tmave :) takze kto ma svetle vlasy odporucam :)
ja som bola plavovlaska a dala som si tuto img.zoznamtovaru.sk a vyzeralo to uzasne :)
odporucte nejake super cervene farby, nie tie tmave s podtonom do fialova ci ruzovala, ale skor tie do oranzova