Máte skúsenosti s krriklavo červenými vlasmi ?

arwenxun

bambulka11: a ty mas teraz tmavocervenu a chces hentaku? lebo tu farbu co si poslala docielis asi len u kadernicky, lebo z drogerie ti ziadna tak nechyti

bambulka11

Mne sa páči takato farba ako som sem dala ten obrazok, neviete poradit ako by sa dalo prejst z červenej na taku ?? .... ci zasa len nejakym peroxidom ?

Julia Z.

Ďakujem za príspevky , ja som použivala Hennu červenú, tá sa strašne vymývala, všetko bolo vždy špinavé nielen po farbení ale aj po obyč. umytí vlasov, potom šampóny od Palette - tmavé do bordova, a naposledy som mala farbu Garnier granátovo červená a chytilan a tmavo bordovo... teraz som si chcela dať neičo svetlejšie, tá loreáll p76 vyzerá geniálne, ale nikde nie je ani na nete . Ak ju nikto uvidíte aj na nete ( na slovenskej stránke ) napíšte, tá by mohla byť super :)

bambulka11

Ahojte ja by som vám poradila garnier intenzívna červená granátove jablko ta bola krasna to mi všetci závideli vlasy proste take cerveno oranžove krasne uplne. Lenže to som si ju dávala vtedy prvy krat na svoje bledohnede vlasy tak mi chytila užastne ked som si ju davala znova uz mi tak nechytila už mi chytila na bordovocervenu , ale to preto lebo som ju davala na cervenu a teraz neviem ako sa bordovo cervenej zbavit :((

annniee

loreal ryšavá -> tak túto farbu som si kúpila a vymyla sa mi po 2 týždňoch, pritom si vlasy neumývam ani každý deň, ale len každý druhý alebo tretí... a ešte je drahá jak šlak a nič z toho :( bola som sklamaná

jankaaaaaaaaa

tak potom skus tu loral cervenu pozhanat niekde v drogerii alebo objednat cez net, lebo ta cervena je fakt pekna

arwenxun

aha, lebo ja som predtym pouzivala tu loreal len iny odtien-mango a po tej som mala super vlasy a ked som si tu palette potom dala tam som ich mala hrozne suche

jankaaaaaaaaa

podla mna vsetky rovnako nicia vlasy. nesimla som si nejake vyrazne znicene vlasy po tej farbe. ale davala som si ju len raz alebo dvakrat lebo sa mi zdalo ze sa rychlejsie vymyva ako ostatne. ale neviem, nepamatam si velmi