AHojte, pred dvoma dňami som si kupila zinok... hlavnou pričinou je zla kvalita pleti (akne), na rast vlasov a aby sa mi menej štiepili nechty... jedna tableta obsahuje 10 mg zinku a čitala som že je to velmi malo... davam si ju každé ráno .. nebolo by lepšie dať si jednu aj večer? alebo radšej nie.... vraj sa tym veľmi zaťažuje pečeň.. vďaka
Zinok - ako ho užívať?
Poda na Slovensku ako aj v okolitych statoch strednej Europy je pomerne chudobna na zinok.Prave tento prvok je dolezity pre spravnu funkciu prostaty, mozno preto pripadov zvacsenej prostaty
u chlapov nad 50 rokov.
Rovnako je dolezity pre rast vlasov, nechtov a zdravu plet.
Staci jedna tableta denne 10 mg, mate to tam napisane.Osobne beriem zinok sice nie pravidelne ale hlavne pri prechladnuti, pomaha spolu s vitaminom C zvysovat imunitu.A v neposlednom rade podporuje tvorbu ejakulatu a spermii.
celkom ma pobavilo porovnanie stravy ľudí a zvierat =D ... myslím, že nikto z nás nežerie trávu ani slamu, podobne ako niektoré zvieratá =D a neverím celkom tomu, že zvieratká si varia teplé jedlá a pečú chlieb z bielej múky =D =D =D aj ke=d niekto si asi mýli animované rozprávky Disney realitou =D =D =D
ŠAMAN, súhlasím s Tebou, MMS pomáha aj mne, niet nad vlastnú skúsenosť, každý so svojim zdravím nakladá, ako vie...niekto kopírovaním článkov a tvárením sa, že pojedol všetku múdrosť sveta, iný zas čítaním recenzií a vlastnými skúsenosťami...
Maros 75, zo stránky akospalittuk.sk vieme kopírovať všetci...
MMS rozhodne nieje somarina. Veľmi mi pomáha. Samozrejme viem, že ak vznikne nádcha netreba čakať od MMS zázrak ale na bakteriálne a vírusové ochorenia to zaberá totálne vynikajúco.
BJ: mas pravdu ze MMS je somarina, likvidovat hlieny je tiez somarina
To hej, iba ty si vyberies, ako hlboko mas odvahu ist. Mozes sa skusit vydat az do najvacsej hlbky, a odhalit prapricinu vsetkych pricin, a pozriet sa jej do oci.
BJ: hlieny a kyslost nie su pricina ale dosledok
viennna... pretoze samotna chripka je symptom, nie pricina. Virusy a bakterie niesu "ti zli skaredi nepriatelia, ktorych treba zlikvidovat", rozmnozia sa proste tam, kde im na to vzniknu vhodne podmienky. MMS je len likvidator, to znamena, nikdy nelieci skutocnu pricinu, vzdy je len pomockou a treba ho mudro spojit s planom. Pricinu vyriesis, ak uz nikdy nedostanes chripku. Az vtedy si vyliecena.
Kedysi som byval casto prechladnuty. Mohol som vzdy pouzit MMS, a tvarit sa, ze som zdravy. Ale zdravy som az teraz, ked neochoriem na prechladnutie, ani ked ma uplne na kost prefukne. Pretoze pricina prechladnuti a chripok je zahlieneny a prekyseleny organizmus, ktory cez horne dychacie cesty vytlaca hlieny, ktore nestiha odpratavat z criev, tym prekyseli vsetky sliznice v oblasti hornych dychacich ciest a otvori tak cestu virusom, ktorym tam vzniknu vhodne podmienky... vhodne pH pre nich, nevhodne pH pre telo, a naslekom toho oslabena imunita v tej oblasti.
VilaAmalka, preco si myslis ze MMS len potlaca symptomy a skutocne nelieci? Ked si mam predstavit ze by som dva tyzdne lezala s chripkov... takto si dam MMS a za dva dni som zdrava a citim sa naozaj zdravo.