5 dní som lezala v nemocnici v Bratislave.Na izbe bola 65 rocná pani,ktorá od zaciatku hovorila len o sexe.Inú tému nemala.Zapácila sa jej izbovy lekár,chcela s ním vytvorit intímny vztah.Povedala,ze ked bude na izbe sama,zavolá lekára na izbu na sex,lebo podla jej tie nemocnicné lózka sú vytvorené na sex.Izbovy lekár bol okolo 45 rokov.
Niekedy mi ukazovala prsia,som bola celkom zlaknutá.Niekedy o tom hovorila,kedy a s kym mala intímne vztahy.
Drsny nemocnicny príbeh
A tim chcel basnik povedat???Ze si tam mala nadrzanu babku co jej iba huba isla a skutek utekl
tak toto je fakt drsne teda... ;)
a? co si retard alebo co?
ale musela som s nou vydrzat,niekedy hovorila,ze jaká pekná som a také blbosti,hovorila,ze ten lekár ja aky pekny,svarny...
ale musela som s nou vydrzat,niekedy hovorila,ze jaká pekná som a také blbosti,hovorila,ze ten lekár ja aky pekny,svarny...
Ja len nerozumiem, čo my ako s tým teraz? Ide tu o to, aby ti niekto poradil? Alebo čo ako?
a ja že takéto prípady len vo filmoch existujú :D viď. stará kropáčková z kameňáku :D
5 dní by som tam s ňou nevydržala
blondula-suhlas,ja by som ju aj za susedu brala.keby ma nasral manzel,poslala by som ho tam nieco pozicat:D
macka26 más pravdu,