Drsny nemocnicny príbeh

Príspevok v téme: Drsny nemocnicny príbeh
Nelinka20

5 dní som lezala v nemocnici v Bratislave.Na izbe bola 65 rocná pani,ktorá od zaciatku hovorila len o sexe.Inú tému nemala.Zapácila sa jej izbovy lekár,chcela s ním vytvorit intímny vztah.Povedala,ze ked bude na izbe sama,zavolá lekára na izbu na sex,lebo podla jej tie nemocnicné lózka sú vytvorené na sex.Izbovy lekár bol okolo 45 rokov.
Niekedy mi ukazovala prsia,som bola celkom zlaknutá.Niekedy o tom hovorila,kedy a s kym mala intímne vztahy.

Nelinka20

ci mala sex,alebo nie.o tom neviem,lebo v nedelu som isla domov ,starká este tyzden potom bola v nemocnici,ale myslím si ze nemala,lebo izbovy lekár potom isiel na dovolenku a 45 rocny lekár co by mohol robit s 65 rocnou starkou?
starka vypátrala lekárovo císlo a adresu

blondula

mne to pride nahodou zabavne.ja som na izbe mala vzdy ludi,co im do reci nebyvalo a veru takato "tetka" by ma velmi potesila :DDD akurat tie ovisaky ti ukazovat nemusela :DDDD

sury

Mala si dve možnosti-taktne ju požiadať,nech sklapne,že ťa to nezaujíma,alebo ísť za lekárom či vrchnou sestrou-vysvetliť sit. a poprosiť,nech ťa preložia na inú izbu.

Nelinka20

A tá zena stále sledovala muzov na chodbe,ale hovorila,ze tí muzi su starí,lebo uz boli nad 60,ona hladala mladsich chlapov.