potrebujem sa zmenit som hrozna :( chcem byt flegmaticka co ma nic nebude nikdy trpati chcem mat vsetko nahaku a nenicit vsetko chcem aby mi na nikom nezalezalo aspon viem ze nebudem trpiet chcem byt proste flegma co mi nikto nemoze ublizit .. a ja sa uz nemusim trapit !! preco nemozem byt taka ale musim byt taka aka som ? preco ma musi trapit vsetko ? preco som ziarliva ale hrozne nechcem ?? :( nici ma to uz :(
Chcem sa zmenit!
no tak si najdi normalneho ktory ta bude mat rad a nebude balit ine.
praveze uz ....... a on si mysli ze nic nerobi ...
nerev, naser sa a nahuč na neho :) a pošli ho do kelu ked ta bude stale podvadzat, flirtovat s inymi a tvarit sa ze je to ok
a ako na to mam ist ? hmm? lebo ja uz neviem :(
tak na to ides potom zle.
mylis sa nechcem byt taka lenze zmenit sa nedokazem a kolko krat som chcela stale stale sa to opakuje
si taka aka si, lebo iba CHCES ale v skutocnosti s tym nic nerobis. nestaci chciet byt ina, treba na sebe zamakat a zacat sa postupne menit. nepojde to odrazu, velakrat este stupis do tej istej mlaky, ale ked sa nevzdas, po case budes taka, akou byt chces.
jajka tak az taka flegma ne :D to by aj flegma nasralo si myslim :D
ale no, chces byt taka flegma ze sa ti niekto vytentuje na hlavu a tebe to bude jedno? ak ta nieco stve, tak s tym nieco sprav a nemedituj nad tym.
tak to je :( mohla som byt radsej svina hnusna ako taka aka som :(