potrebujem sa zmenit som hrozna :( chcem byt flegmaticka co ma nic nebude nikdy trpati chcem mat vsetko nahaku a nenicit vsetko chcem aby mi na nikom nezalezalo aspon viem ze nebudem trpiet chcem byt proste flegma co mi nikto nemoze ublizit .. a ja sa uz nemusim trapit !! preco nemozem byt taka ale musim byt taka aka som ? preco ma musi trapit vsetko ? preco som ziarliva ale hrozne nechcem ?? :( nici ma to uz :(
Chcem sa zmenit!
Aj flegmatika niečo trápy som povaha ktorá sa viac prikláňa k flegmatikovy no i mňa dačo trápy je dôležité ako sa k tomu postavíš..AK sa trápiš kôli niekomu kto ti úblížil a teda si podla všetkého tvoje trápenie nezaslúži musíš tomu najskôr uveriť ty sama. To je asi bod 1. a bod 2 ? :) moja obľúbená veta : Mám v **či.. Zamysli sa nad problémom nadýchni sa uvolni sa a povedz si pri výdychu bod č.2... a uver tomu :)
presne tak,tiez niekedy zavidim ludom,ktori vedia byt flegmaticky..ale s tym sa,ako ty sama pises,uz narodis,...ber to tak,ze sme kazdy iny...:-))...zober si,ze by boli vsetci flegmaticky...:-)))...mna tiez trpai vela veci,hlavne problemy inich ma trapia viac,ako svoje vlastne...nejako bolo,nejako bude...ber to tak..:-))
no mam pocit ze flegmaticky sa musi clovek narodit lebo je tazko zmenit ktoreho vsetko trapi aby ho nic netrapilo a fakt ma stastie aj ja by som taka chcela byt
povahu cloveka nezmenis,nieco mozes viac kontrolovat,ale uplne sa nezmenis..a uz vobec ne to,ze sa z teba stane flegmatik...moj nazor,pretoze som podobne na tom,tiez ma vsetko hned rozhadze,trpaim sa pre nieco,co je pre ineho uplna banalita...moja dcera je total flegmatik,niekedy jej za to nadavam,ale zase si poviem...aspon ju nema co zrat,ked je taky flegmos
heh dakujem pekne
posli ho do ri*i, no ake lahke a je po probleme... rad som pomohol
ser na neho a hned bude vsetko krajsie
aspon vidno jake su chlapi svine :D
boze, tato tema je tiez o chlapovi? Nervy