ahojte,pred 5 dňami som mala pohlavny styk - bol chraneny prezervativom a nic nepredvidatelne sa nestalo(neroztrhol sa kondom ani nic podobne).Takisto pred 5 dnami som mala dostat menstruaciu,ale doteraz neprisla.Robila som si aj test a bol negativny,ale uz mi z toho sibe a fakt neviem preco mi teda meska menzes.Pohl.styk som mala v priebehu minuleho mesiaca este 2 krat,ale takisto s prezervativom a partner sa ani do mna neurobil.Chcem sa vsak opytat,co si o tom myslite?je nejaka sanca na otehotnenie?A ked som si robila test po 5 dnoch od posledneho styku,je to ucinne?Dakujem za rady
meškajúca menštruácia a tehotensky test
lenze 10nasobny rozdiel je vela to z A a za B ak je spermia nedorastenec je nefunkcna..boze tolko parov ma dnes problemy s otehotnenim a ty tu riesis velkost spermii, volakedy mali chlapi 30% zasluhu na neplodnosti, teraz je to zu 50% ved pomaly budu radi, ze maju vobec nejake..
ty si nevies vyhladavat informacie sama??
tu mas stranku vyrobcu.je tam popisane ake testy, ake poskodenia..hladaj a citaj..mna to uz nebavi..
www.durex.com
nie vsetky spermie su dokonalo rovnake a nie vsetky pory v materali su dokonalo rovnake
a to je aka vyrobna vada?? ked to nieje ani prasklina ani zosmyknutie?
och posledny raz..tie 2% nie su davane tebou spominanym porom, tie su primale...ale vyrobnej vade..
neviem ci uz si to konecne pochopila, alebo to treba napisat este tak trikrat..
no ale ukoncim tuto diskusiu..ked nechces verit kondomom never..ved napokon ani sterilizacia nema 100%..naj je abstinencia..tak si ju uzi;)
a pri idelanom pouziti je uvedene 2% takze nejako sa tie spermie z toho kondomu do maternice musia dostat.
no ved to pisem ze je to BEZNE pouzivanie, ked par pouzije kondom tak urcite nie s tym ze ho schvalne pouzijje zle! ved o tom hovorim cely cas, ze v beznom pouzivani su zahrnute chyby, ktore ludia robia ani o toom nevedia
a pre tvoju dusu na mieste aj slovensky, kde je napisane:Prezervatív alebo aj kondóm je bariérová antikoncepcia s relatívne vysokou účinnosťou. Prezervatív sa navlieka na pohlavný úd. Pearlov index bariérovej antikoncepcie, do ktorej spadá aj prezervatív, je 2 - 20, pričom dolné hodnoty popisujú úspešnosť pri ideálnom použití a horné hodnoty popisujú úspešnosť pri bežnom (tzn. aj napríklad nesprávnom) používaní. podciarkujem hlavne zatvorku;)