ahojte,pred 5 dňami som mala pohlavny styk - bol chraneny prezervativom a nic nepredvidatelne sa nestalo(neroztrhol sa kondom ani nic podobne).Takisto pred 5 dnami som mala dostat menstruaciu,ale doteraz neprisla.Robila som si aj test a bol negativny,ale uz mi z toho sibe a fakt neviem preco mi teda meska menzes.Pohl.styk som mala v priebehu minuleho mesiaca este 2 krat,ale takisto s prezervativom a partner sa ani do mna neurobil.Chcem sa vsak opytat,co si o tom myslite?je nejaka sanca na otehotnenie?A ked som si robila test po 5 dnoch od posledneho styku,je to ucinne?Dakujem za rady
meškajúca menštruácia a tehotensky test
co citam tu na fore, co poznam od znamych tak myslim ze je to casto ak druh antikoncepcie zlyha a clovek sa pritom nato spolieha.. neviem, ale moze to byt tou nespravnou manipulaciou
ja nehovorim, ze su dokonale a nikdy neprasknu..ved aj to napokon uvadza pearlov index, ale aj samotna zla manipulacia moze riziko prasknutia zvysit..inak by vyrobca neuvadzal,ze treba davat pozor na ostre predmety, zuby nechty, a aj spravne nasadenie bez bublin..
ako casto praskaju?
a ked uz sme pri tom pearlovom indexe..tak ten je cca 2 -20 pricom hodnoty okolo 2 su pri spravnom pouziti (teda naozaj mohlo dojst k vyrobnej vade), vyssie pri zlom pouzivani..
mas trocha skreslene info o statistike
a to ako sa kondomy skusaju to je mozno pravda, ale keby boli take odolne tak by nepraskali tak casto
jezisi...statistika ti, ale nepovie kolko tych zien sice povedalo, ano nic sa nam nezosmyklo, takze to muselo byt urcite riadne, ale aj tak sme otehotneli..ziadny statisitik pri nich nebol, ked to robili..a je lahke povedat nezosmykol sa, ani nepraskol, ako uznat chybu, ze napr. najrp to robili bez a az, ked uz chceli koncit dali kondom
a pri tych poroch,..kazdy kondom je testovany ako vzdusne tak aj vodne..ak neprejde voda ani vzduch pod tlakom (ved sa nafukne ako balonik) tak tazko prejde nejaka chudera spermia..
nieje to podla mna, je to podla statistik, tiez sa mi to verit nechcelo
kriste este raz a polopatisticky..podla teba pre chorobami chrani, ale pred otehotnenim nie??????
podotykam, ze virus je nebunkova castica a defakto ovela ovela mensia ako nejaka co i len najpohyblivejsia spermia...
kazda jedna latka ma pory, ale to by si nemohla mat zatmenu mysel aby si vedela. navyse spermie su pohyblive
v statistike "pearlov index" sa uvaza kolko zien otehotnie pri pouzivani kondomu za idealnych podmienok. teda ak kondom nepraskne alebo sa nezosmykne... tak ako teda moze take vcelku dost velke % zien otehotniet?