Je zadany,o co mu ide???

Príspevok v téme: Je zadany,o co mu ide???
bibi22

Asi pred rokom mi zacal na pokeci pisat sused z vedlajsej ulice a snazil sa nejak nadviazat kontakt. Presne vedel kto som,no ja som ani len netusila o koho ide,takze kedy som odpisala,kedy neodpisala. No ked som ho ignorovala,on sa stale po case ozval. Raz sme sa nahodne stretli a vtedy som ho v podstate prvykrat videla zoci-voci, no kedze som medzitym nadviazala jeden vztah,nijak som to neriesila. Prednedavnom sa sused ozval zas a vyhladal ma na fb. Zacali sme si pisat viac a skvele si rozumieme, no ma to hacik. Ma priatelku, uz nejake 2-3 roky. Preto mi vrta hlavou to jeho spravanie. O co mu ide? Vola ma na kavu a dava najavo zaujem. Zatial sa ani jeden z nas nezmienil o svojom vztahu,ani nespomenul svojho partnera. Moj vztah je momentalne v rozchodovej faze,kedze je to vztah na dialku, no neviem, co si mam o tom celom mysliet. Co ten chlap sakra chce???

bibi22-again

Zaujimave citat to po pol roku:) Zhrnula by som to asi takto:
Ten predosly vztah som ukoncila a niekolko dni na to aj on ten svoj.
Stretli sme sa parkrat a tych par stretnuti stacilo, aby som zistila, ze to nie je partner pre mna, jednoducho sme mali odlisne pohlady na zivot, on je taky bohemsky typ. No osud je teda poriadny betar a necakane mi vratil do zivota cloveka, ktoreho som spoznala uz davnejsie a myslela som, ze uz nie je sanca, aby sme niekedy boli spolu. Vsetko sa zomlelo v priebehu 2-3 tyzdnov:) A teraz viem, ze som sa rozhodla spravne. Netreba dat na pritazlivost, lebo ako sa vravi \\\"Z pekneho, ale prazdneho pohara sa nenapijes.\\\" Som stastne zadana a sused? Ten si zakratko nasiel tiez priatelku a vyzera byt stastny. Takze Happy End vo vsetkych smeroch:))
Zivot jedny dvere zabuchne a otvori dalsie...a casom si kazdy najde to svoje stastie:)

zoro1616

to je uplne jasné, chce ťa pretiahnúť...ale na druhej strane ved aj teba na tom čosi priťahuje ked si sním píšeš nie...No tak mu daj a užijete si spolu..

pull

naco zostava vo vztahu,ked nefunguje?
z lutosti k priatelke?Blbost,zaletnik,potrebuje si nieco primitivne dokazat.Nepoznam chlapa,ktory by bol verny!!!!!!!!!!!!Vsetci,ale vsetci su spiny!!!

bonaD

Táto téma je stará od augusta 2011. Zbytočne to tu riešite, možno už to majú medzi sebou už vyriešené. Mohla by sa ozvať bibi22.

Anaya

LULU22 --- Lebo sú proste také typy chlapov, ktorí si stále niečo potrebujú dokazovať.
Riešila som niečo podobné pred pár mesiacmi - začal ma baliť môj inštruktor v autoškole. Ja som nemala nikoho a myslela som si, že ani on. Našťastie, skôr ako som stihla dokončiť vodičák a teda riešiť aj niečo viac ako len spoločné jazdy, sa ukázalo, že má priateľku, s ktorou už dlhé roky žije. Keď som skončila autošk., tak ma volal von, že či by sme sa nemohli stretávať a ja sa pýtam, prečo to robí, keď má priateľku a určite mu musí byť jasné, že ja s takým chlapom nechcem mať nič spoločné a on na to, že veď nič sa nedeje,že to len skúšal. :-))
Takže, LULU22, len to skúša, koľko si môže ku tebe dovoliť. A keď to dostane a prestane ho to baviť, pôjde ďalej ;-)

david23

lulu lebo chlap je len lovec a potrebujeme v živote adrenalín, niektorí sa venujú športu, iní rýchlej jazde, iní naháňaním sukien

Maoam

jasne, ze su to zvasty, ked potrebuje zasunut aj inam, ako doma, fantazia nema hranice, co vsetko si chlapi navymyslaju, len aby vyvolali sucit u milenky a ochotu dat im, bohuzial