Asi pred rokom mi zacal na pokeci pisat sused z vedlajsej ulice a snazil sa nejak nadviazat kontakt. Presne vedel kto som,no ja som ani len netusila o koho ide,takze kedy som odpisala,kedy neodpisala. No ked som ho ignorovala,on sa stale po case ozval. Raz sme sa nahodne stretli a vtedy som ho v podstate prvykrat videla zoci-voci, no kedze som medzitym nadviazala jeden vztah,nijak som to neriesila. Prednedavnom sa sused ozval zas a vyhladal ma na fb. Zacali sme si pisat viac a skvele si rozumieme, no ma to hacik. Ma priatelku, uz nejake 2-3 roky. Preto mi vrta hlavou to jeho spravanie. O co mu ide? Vola ma na kavu a dava najavo zaujem. Zatial sa ani jeden z nas nezmienil o svojom vztahu,ani nespomenul svojho partnera. Moj vztah je momentalne v rozchodovej faze,kedze je to vztah na dialku, no neviem, co si mam o tom celom mysliet. Co ten chlap sakra chce???
Je zadany,o co mu ide???
david, ved ja som mu to hovorila, že také žvásty, ako už asi spolu nie sú šťastní, som počula od zadaných x krát. ale my sme spolu nič nemali! no nič, ja len nerozumiem zadaným chlanom, že načo potom nosia obed druhej, volajú jej, sú spolu x hodín vonku a aj tak majú doma tú svoju.. ale viem, že najlepšie je opýtať sa neho rovno do očí :) ja si inak s nikým začať viac nechcem, veď on dobre vie, že ani ten sex nebude :)
lulu22 chlapovi ide väčšinou len o sex, pobavenie sa. Ver mi, že ak by so svojou frajerkou nechcel byť, neudržalo by ho pri nej ani 15 detí a to, čo zvyknú muži hovoriť, ako sú pri tej svojej nešťastní, to je len rýchlonamotávací manéver. Takže nedávaj zbytočne energiu do takéhoto vzťahu a nájdi si slobodného chalana.
nechcem zakladať zbytočné novú tému, tak sa chcem spýtať, či je tu niekto, kto si začal s nejakým zadaným a dopadlo to dobre? myslím tým fakt, že vo vzťahu, čo bol, neklapalo to a dal šancu vám dvom?
Chlap seriozne to mysliaci,vyčistí si štít a vtedy začne hrať novú hru.To je moj názor a ver nemám už 20 a viem ,že možno len 10percent chlapov je vernych a korektnych
Keď je vo vzťahu-to ešte neznamená,že je v ňom spokojný.Možno je ozaj do teba zalúbený,ale bojí sa ukončiť svoj terajší vztah,lebo čo ked to s tebou neklapne...,keď neprší,tak aspoň nech NAĎALEJ KVAPKá.Mne osobne sa jeho povaha v rámci toho nepáči,nechová sa korektne voči svojej partnerke s ktorou je teraz a to isté može urobiť o rok o dva trebárz i tebe,keby vám to vyšlo,lebo by sa mohol opať zahľadieť do nejakej novej susedy-kolegyne,čo nieje vylučené....
No za mojim vztahom dam definitivnu bodku tento vikend. Paci sa mi, asi sa s nim stretnem a vydiskutujeme si to, no urcite si s nim nebudem nic zacinat-nie som rozbijacka vztahov, pokial je to samozrejme fungujuci vztah.
Co sa tyka nazorov, ze mu ide len o sex...no neviem,podla vas by si dal taku namahu pozistovat si moje meno, vyhladat si ma na socialnych sietach a rok vytrvalo kontaktovat, keby mu islo len o to?
Asi pred pol rokom som zhanala pracu a volal ma, nech idem do firmy, kde robil. Potom aj on zmenil zamestnanie a opat sa ma pytal, ci by som nepresla k nim, ze by bol velmi rad. Prave toto spravanie nechapem, ze ked je spokojny vo vztahu, preco to robi? Flirt? Dvihat si sebavedomie nemusi, takze tuto moznost by som vylucila...
nuz.poviem ti len jedno.nerob druhym to co nechces aby urobili tebe.ak ma tento chlap frajerku a je schopny s tebou nieco mat aj ked ju este stale ma tak je viac nez iste ze by toto dokazal spravit aj tebe keby ste spolu.pekne si ukonci vztah-ved aj tak vravis ze to je na dialku a ze ste v rozchodovej faze tak naco mat nejake bremeno na sebe.a potom si s nim zbehni von s tym ze si over ako to s tebou mysli a ci ma v plane nieco zacinat aj napriek tomu ze ma este vztah.zistit aky je "charakter"
a páči sa ti?
ja by som na tu kavu s nim isla a situaciu s nim predebatovala, nas sa zbytocne pytas, jeho by si sa mala, ano vacsinou ide o sex, ale mozno aj o nieco viac, mozno aj on je vo vztahu nespokojny a hlada novu znamost a mozno sa uz s priatelkou aj rozisiel, nemozes vediet, ked ste spolu o tom nerozpravali, nebyvate daleko od seba, takze zajst na kavu naozaj nie je problem a uvidis o co mu ide, vela stastia