Mám taký trápny problém. Moje malé pysky sú dosť veľké. Strašne sa za to hambím a chcela by som si ich dať chirurgicky zmenšiť. Môže mi niekto poradiť, aký doktor takýto zákrok vykonáva? Gynokológ, alebo sexuológ, alebo kto? Ďakujem za odpoveď
Veľké pysky
debi nikto sa ti za to nevysmeje..nikde nie je napsiane, ake velke pysky maju byt
Ja som natom tak isto..mám tiéš velký pysk a veľmi sa zato hanbím. Hlavne čo nato povie chalan s ktorým budem. Bojím sa, že sa mi vysmeje alebo sa mu znechutím. Ale som rada, že aspon som neni v týchto veciach sama. Ale veľmi ma to trápi ked mi to trčí :(
ak máš čo napísať k téme,a nie je to nejaká volovina, tak prispievaj...na veku nezáleží...problémy sú v každom veku
povolenie nepotrebuješ
Fufulka
ja nwm lebo všetci tu vypísujuu takky postaršíí :(
nikusQ000
čo keď máš 12?
Je to normálne keď mám 12 ?
freeway:
nemas sa preco citit trapne. Muzom sa pacia takove i makove... :) To mas len fobiu, vlastnu zlu predstavu o nich.
mám rovnaký problém. Hanbím sa čo i len prezliekať na telesnú.. ak by som si mala dať urobiť plastiku bude to kvôli tomu že sa cítim mizerne.. hrozne to uberá na sebavedomí..
suizz-mozes mi poslat foto? obdivujem take nieco.:-)
habbs@post.sk
Tak-prichádza leto a ja by som sa chcela opýtať ako riešite situáciu v plavkách s vytŕčajúcimi pyskami ??Mne by určite nebol príjemný pohľad na babu s hrbolčekmi medzi nohami(doslovne s prepacenim) ...aj ked ja som na tom tak isto ...