Hrca na pyskoch

ka-mi

ja som po candibene brala gynoflor a pocas toho sa mi to zas zhorsilo..naozaj, mam zapal takmer uplne vkuse od oktobra a neviem sa toho zbavit, uz som zufala...zmenila by som aj gynekologa, nemam ale ziadne referencie na niekoho,kto mi ozaj pomoze, som z bratislavy, nema niekto typ???

aaaa

baby mne fantasticky po liecbe candibene pomohlo preliecenie gynoflorom .su to probioticke cipky s hormonom.musim povedat ze odvtedy mam klud.obcas preventivne si dam 2x do mesiaca cipku floragyn/ciste probiotikum/ a vsetky problemy su zatial fuc.vyskusajte mozno to pomoze aj vam.

ka-mi

tiez mam gynekologicke problemy..uz od oktobra, nezabrali mi ani antibiotika a caka ma navsteva u imunologa...a nasla som si teraz este aj hrcky... pritom sa neustale od oktobra liecim nejakymi tabletkami - gynekologicka povedala - ze uz nevie - co mi ma na to dat...

dida

Chcela by som sa spýtať, či má niekto a akú skúsenosť s HAK pri kŕčových ilách ? Nie s vnútromatern. telieskom .Ak áno, tak s ktorou presne?

tina2

Ahojte, ja mavam kazdy mesiac zapaly posvy a aj teraz jeden mam. Cakam na vysetrenie u imunologicky a u gynekologicky som bola pred tyzdnom. Vcera som si pri sprchovani tiez nasla taku malinku hrcku ako hovori Dekylik, pri dotyku ma to aj boli. Dnes ani zajtra mi povinnosti nedovoluju ist zase ku doktorke. No v pondelok tam urcite pojdem. Chcem sa len opytat Dekylik: Ako Ti to liecili, je to niecim nebezpecne? A hovoris ze je to sposobene tymi castymi zapalmi - mykozami?
Dakujem za odpoved.

dekylik

Mne sa zase tvoria hrcky v okoli posvy,male asi ako hrozienko.Trosku to boli,potom zmizne a zjavi sa to neviem po akom intervale,ale striedaju sa.Nie zase az tak casto.Bola som u gynekologa,povedal ze je to mykoza.Sposobuju to kvasinky a tak.Vsetko bolo ok.A teraz je to tu zas.Kedze som zdravotnicka,tak vam poviem ze je to ten najhorsi siesty klinicky mikrobny obraz.A dozvedela som sa ze liecba je velmi zdlhava.Takze dievcata,necakajte.Nestrasim vas,no predsa je to ta najlepsia vec kt.mozete urobit ze pojdete do gynekologa.Nie je to najprijemnejsie,ale dusicka bude na spravnom mieste a bude vam fajn.

martina

Moze to byt aj tukova hrcka. Ja ju mam na venusinom pahorku tam kde je kost. pokial nerastie malo by to byt v poho. Ale rozhodne sa v tom treba utvrdit u lekara. Inac ja mam tukovych hrciek az az. Nic s tym neurobim proste sa mi tvoria aj ked chvalabohu uz par rockou som neobjavila novu. takze lekar to isti vzdy.