PROSIM VAS je niekto s podobnym problemom, alebo som na tomto hnusnom nespraodlivom svete sama, nevladzem uz zit zavidim kazdemu zdravemu cloveku, radsejmat rakovinu ako toto, nevladzem uz...
Trapi ma zapach tela a zapach z ust
preco blbec?
j aj jj si už nejaký blbec zaregistroval, takže mám smolu :-)
Jul tebe sa nechce vypisovat cely tvoj nic ked ho vkuse skracujes? :0)
nebolieva ta zaludok?.. odporucam endoskopiu.. to moze sposobovat ten pach z ust a co sa tela tyka.. ja neviem..myslim ze si stale spotena?,,resp. pachnes potom?.. mozu to byt zvacsene potne zlazy,to sa da tiez riesit :-) mnoho ludi smrdi a nic si z toho nerobi :))
ano, nejaké testy, v dnešnej dobe nie je problém spraviť mikrobiologický aj chemický rozbor, ja osobne nie som jasnovidec a radiť na diaľku je čudné
Neviem, nečítal som všetky príspevky, ale s takým dačím treba ísť k lekárovi, istotne to napadlo aj teba. Čo ti zistili?
Uz sa spamatajte keby to malo nieco spolocne s jej hygienou tak by to tu neriesila a neprosila o radu nie?Asi by si vedela poradit aj sama ze sa ma ist umyt!
Dnes sa tu uz asi nikto skoro nechape:(
Tiež by ma zaujímala hygiena, nestačí sa sprchovať raz za týždeň.
odporucam bukovskeho alebo albertovu. bude to asi nieco s travenim alebo metabolizmom. ale nie som odbornik, iba tipujem. preto by som sa obratila na niektoreho z tychto dvoch. inak aj jedna moja kolegyna dost pachne, ale je velmi uzavreta, tak to nikto neriesi. zije si svoj vlastny zivot a tazko jej nieco hovorit, ked sa skoro s nikym nebavi. a myslim, ze sa kupe dost, bude to skor nieco s vylucovanim, nejaka porucha.