Trapi ma zapach tela a zapach z ust

Martinn

Na oblečení u mě je cítit teda civilní ani ne spíš pracovní, ale dělám na strojích kde jsem v kontaktu s sněkolika druhy oleje a pak mi prý smrdí trička olejem a zatuchlinou a spáleninou. Já to moc nevnímám asi mi tyhle smrady i ze mě už nějak přišli jako moje vlastní takže je skoro necítím, teda ne tak moc někdy. Záda ti nevím proč tě bolí, třeba od nervů máš strnuté svaly a šlachy, možná". Zkus popsat tvůj jídelníček, zkusíme to porovnat, mě to přijde že to nemá daleko TMAU a látky v jídle to ovlivnují, já jím vše ale začnu držet dietu(maso vejce mléko luštěniny) tohle zkusím vynechat a ještě si koupím aktivní uhlí ptal jsem se v lékárně nějaké co má společného s dřevěným uhlím ale neměli tak musím zítra.

Martinn

Zápach z úst je něco jiného, sice chudák holka, dost možná že se snaží s tím něco dělat ale nejde to asi tak snadno, možná rada od člověka co by ti taky nevoněl ale musíš být tolerantní. Ber si fakt že dech hodně ovlivnuje co člověk jí a pije, takže by jí nemohlo páchnout jen tak z pusy pořád stejně ale je za tím něco víc.

elina

Ja si pamatam este ked som bola na zakladke,tak spoluziacke strasne stale pachlo z ust ako volaka zdochlina a vcera som ju stretla po dlhom case a este viac jej to zapachalo ako keby hnije od vnutra. To sa jej cudujem ze co po takom dlhom case este nezacala ten problem riesit

Martinn

Jo byl jsem u doktora, to jak se na mě dívala jsi výstižně napsal ty. Na gastru jsem byl na kompletním vyšetření(kamera z vrchu i dolu, rentgen tlustého střeva) vše v pořádku, taky krevní testy na játra v pořádku. Ptal jsem se gastroenterologa jestli je technicky možné páchnout, vysmál se mi, teda vybuchl smíchy přesněj napsané. Taky teď chodím psychiatrovi, mám prášky snad se díky nim aspon dokážu dívat okolo lidem do očí. U mě to velkou mírou souvisí s tím co mám ve střevech, protože třeba z rána se nemůžu vyprázdnit a mám tyhle potíže ale až se mi podaří dílo na WC tak se to trochu krotí, když se mi podaří vyprázdnit hodně tak jako by potíže ustaly ale zase další den nanovo vše dokola, to je u mě na cvokhaus, zatím se držím ale pár let a skončím tam asi, a to nechci, nechci být v dědině za cvoka, lidi pro něco takového jak trápí mě a tebe nemají pochopení, zpoza dáli v práci jsem jen slyšel jak "Toto jsem ještě nezažil, co tady na noční proboha dělal!!" Jinak tohle mě trápí zhruba od 2006 pořád až do ted.

lacko2113

treba nieco vyskusat,toto uz nieje mozne.neviem ci si bol u svojho doktora.ked som za nim prisiel dival sa na mna jak na,kokota.odobral mi krv a vysledky boli absolutne v poriadku.z toho usudzujem,ze tento problem je psychickeho povodu.

Martinn

Přesně - myšlenka která tě pořád otravuje, asi takje to i u mě. Už si nejsem jistý kdy ano a kdy ne(smrdím), tak to beru jako že pořád ano. Taky jsem to kdysi míval jen v práci ale už mě to obtěžuje i mimo práci, a taky začalo to u mě když jsem nebyl spokojený, a dva spolupracovníci si ze mě dělali srandu že smrdím jak shnitá bandůrka. To není možné musí být nějaký způsob jak se z toho dostat. Já se snažím to poslendí dobou přehlížet, prostě nejde s tím nic moc dělat, vím je to sobecké ale kašlat na následky vůči okolí.

lacko2113

tento problem som zacal mat v mojej predchadzajucej praci,kde som bol dlhodobo nespokojny,hoci som tam nemal ziadne konflikty ani problemy.mal som tam vybornu partiu ale dost kamaratov odislo.pracoval som tam 5 rokov.raz mi jeden kolega povedal,ze by som si mal dat deodorant.vobec som tomu nerozumel,ved predsa sa sprchujem kazdy den a problemy s potenim tiez nemam.postupne sa to zacalo na mna nabalovat,zacul som ohovaranie na moju adresu a stele som rozmyslal len nad tym ci smrdim atd.momentalne to dospelo do stadia,ze sa liecim na psychiatrii a beriem citalec aby som na to stale nemyslel-vyvinula sa z toho obsesia,jednoducho myslienka ktora Ta stale otravuje.ako som uz spominal tento problem som mal len v praci-ked som sa po 5 min.stretol s priatelkou pred mojou pracou tak mi povedala,ze nic neciti.ja osobne som ten zapach necitil.spominana choroba THMAU,je vrodena a trpel by si nou od detstva.ak ma niekto niake otazky nech mi napise na mail.

Martinn

Lacko zkus sem popsat co máš na mysli nebo jestli máš informace kolem toho určitě je napiš sem do fora, já můžu jen říct že jsem byl poslám ke psychiatričce, ptal jsem se jí jestli má víc takových případů jak já a řekla že minimálně tři ženský s něčím podobným za ní byli, ptal jsem se jí jestli jim psichofarmaka pomohla a že asi si není jistá ale že minimálně se projevy zmírnily. Jak je to vlastně s tím TMAU? Je to jen vrozené nebo aj získané? může to s tímhle souviset? Po překladu AJ verze wiki se to sem tam nedá domyslet jak to vlastně je.