Trapi ma zapach tela a zapach z ust

lacko2113

ja mam podobny problem.avsak ja ten zapach necitim.osobne si myslim,ze tento druh zapachu je sposobeny psychikou,pravdepodobne stresom.ten kto ma podobny problem nech sa mi ozve na moj mail.

Martinn

Nazdar, vidím že sem ještě pořád přispíváte tak se zeptám.
-) Co přesně teda způsobuje zápach kolem těla(hnilobný, zatuchlý, spálený plast, po výkalech, ... atd)?
omlouvám se ale všude je spousta příspěvků a nevyznám se v nich.

:(

V inej téme som čítala, že zápach po výkaloch spôsobuje crohnova choroba. A zápach po rybách cítiť aj pri gyn. problémoch.

Pachol som

Ahojte aj ja mam velky problem s pachom v kancelarii, ale ked sa napijem trochu Cocacoly pravej, ustupi to, nachapem pre co je mi hned aj lepsie, taktiez si davam colu pocas jedla a je to bez problemu obcas vsak zapacham))) PACHOL SOM PO HOVNACH, RYBACH, SLIVKACH, A MOZNO AJ po rakoch ) aj ked menej jem menej pachnem

RNG

Ak je to typicky rybaci zapach , aj vsade z tela, jedna sa o TMAU=trimethylaminuria,tj vrodenu alebo ziskanu neschopnost spracovat trimetylaminy. Pozri na
en.wikipedia.org alebo si vyhladaj diskusiu o tom cez google zadanim Zapach z ust a syndrom rybieho zapachu.

RNG

Nedostatok kyselin v zaludku znamena hnitie v zaludku, ktore pokracuje aj do criev, odkial sa obcas pod tlakom plynov dostava cast obsahu aj do zaludka, ktory potom boli, lebo je poskodeny zlcou(hiatal reflux).
Doplnok kyselin enzymoc mikrovlaknin a probiotik to po case vyriesi. Zlty povlak na jazyku su plesne, tj mas aj zlu crevnu mikrofloru, preto ten doplnok probiotik amikrovlaknin. Flora v ustach sa da napravit aj napr zutim petrzlenovej vnate alebo branim specialnych probiotik na usta, pod nazvom Bliss(streeptococcus salivarius K-12 z Noveho Zealandu.
Nezaskodilo by ti pripadne urcity cas pit aj roztok GSE alebo brat oreganovy olej, alebo oboje, lebo inac sa ti infekcia v crevach(candida, plesne) bude vlacit dlhe mesiace.
Na candidu som pisal dost, mozes si to vyhladat cez google.sk zadanim klucovehom slova candida.
A spravna probioticka flora v crevach nielenze potlaci candidu a plesne, a aj rozne ine neziaduce mikroby, ale vyrobi az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje a brani sa proti infekciam aj vsade inde.

1angelina23

to budu asi problemy so zaludkom, vyskusaj ist na gastro.. mozes mat zapaleny zaludok alebo problemy s hltanom a klapkou ktora sa ti mozno nezatvara tak ako by mala, to sa da vsetko riesit :-)

bibirinka

poprosim vas o pomoc..som zufala...už cele dva roky mi zapacha s ust.... pravidelne si čistim zuby aj medzizubnymi nitami ale nič nepomaha...použivam už aj meridol halistosis no tiež nepomohol ...... jazyk mam pokryty takym zltkastym povlakom..a na koreni jazyka mam take vyrastky ružovej farby ..... prosím pomože čom mam robiť.....som zufala ....zuby mam taktiež v poriadku ...... dakuejm :( :( :(

Martinn

som zufala - Ahoj, na tvoji otázku jestli jso sama bych osobně odpověděl NE(já taky), to co popisuješ je zhruba přesně to samé co trápí mě, zápach cítím všude pořád kolem sebe, nevím co s tím, za doktorkou rozhodně nechod s tím že smrdím najdete mě příčinu, já to zkusil a dopadlo to katastrofálně. Kdyžtak napiš sem do fora jestli ještě to tady prohlédáš a můžem si o tom popovídat, vyzkoušel jsem proti tomu kde co a pořád hledám informace kolem toho a snahu s ez toho dostat.