19 rokov a stále nič

Príspevok v téme: 19 rokov a stále nič
mirko 123

Čaute mám 19 a ešte som doteraz nemal žiadne dievča čo ma už poriadne štve. Neviem kde je chyba. Žeby som bol nejaký škaredý to by som ani nepovedal lebo dievčatá v poslednom obdobi sa dosť namňa usmievajú a celkom aj pomne čekujú ale nič viac. Chyba je ale asi vomne lebo som k dievčatám hamblivejší. Ale už mi to poriadne lezie na nervy pretože velmi rád by som si nejake dievča chytil za ruku pohladkal ju a prechadzal by som sa sňu. Veď ja som ešte ani poriadnu pusinku nedostal :( A druhá vec čo ma štve že ked som nemal dievča tak som nemal ani sex. Mám už nejaké tie roky a dosť sa to vomne búri. Niekedy mávam neuveritelnú chuť na sex a myslíte že ma to baví \\\"hrkavať\\\" s kkt?? No veru nie. Mám už strašnú chuť skusiť vôňu kundičky...Mám sto chutí sa vyspať s nejakou babou čo dá každemu piatemu aj keď viem že prvý krat by to malo byť s niekym koho mám rád. Už som mal také príležitosti ale odmietol som to, chcel som počakt natú svoju. Či mám ešte radšej čakať aj keď to bude premňa dosť ťažké??? Máte aj vy podobnú skúsenosť???

Radinho

Kamarat vydrz to ja som mal ten isty problem v 19 ziadna baba a uz som chcel sex tak som siel cez kamosa na privat a za pol roka som nasiel lasku ktoru mam dotereaz uz je tomu rok a banujem toho ze som tam bol ver mi nechod nikde za ziadnymi kur... len behaj po vonku s kamosmi a ona sa najde neboj len vydrz :)

ano.

ja som bol presne taky isty ako ty, v 19 som si povedal ze nejdem hladat dievca na vztah, ale uzivat si mladost, zaujimat sa viacej o seba. Ked som to siel zrealizovat prvy vecer, spoznal som dievca s ktorym som dodnes, uz par rokov :-)

inak mame spolocne meno aj bydlisko :-D

mirko 123

anonym :)
ty si môj človek :))...no skoro akoby som to ja písal a mám dosť na mysli to že pokial by sa obiavila ta pravá nabrať nejaké tie skúsenosti :)

a vies co ti kazdy poradi na tento problem? prestan sa tym zaoberat a ono to pride samo ked na to stale nebudes mysliet.. ale ja neviem ci je to naozaj tak :/
ja zas verim na osud.. ale kym pride ten osudovy/a nebolo by zle nabrat nejake tie skusenosti,co? :)

nesuhlasim s mamutom,podla mna nie je tvoj nahlad na tuto temu taky hrozny! nie vsetky baby su len na take nezavazne bozkavanie alebo sexovanie,napriklad ja hladam nieco vazne,nieco co ma zmysel...ked vidim svojich kamaratov ako su zamilovani,kazdy tvori s niekym par,tak mi to pride take,ze asi nejsom normalna..viem ze na to dobre sa caka ale uz ma to neba :)
mirko,zdielam tvoj nazor,sice mam 18 a som dievca,ale suhlasim iba s prvou castou tvojho prispevku :) btw,odkial pochadzas? :D