Čaute mám 19 a ešte som doteraz nemal žiadne dievča čo ma už poriadne štve. Neviem kde je chyba. Žeby som bol nejaký škaredý to by som ani nepovedal lebo dievčatá v poslednom obdobi sa dosť namňa usmievajú a celkom aj pomne čekujú ale nič viac. Chyba je ale asi vomne lebo som k dievčatám hamblivejší. Ale už mi to poriadne lezie na nervy pretože velmi rád by som si nejake dievča chytil za ruku pohladkal ju a prechadzal by som sa sňu. Veď ja som ešte ani poriadnu pusinku nedostal :( A druhá vec čo ma štve že ked som nemal dievča tak som nemal ani sex. Mám už nejaké tie roky a dosť sa to vomne búri. Niekedy mávam neuveritelnú chuť na sex a myslíte že ma to baví \\\"hrkavať\\\" s kkt?? No veru nie. Mám už strašnú chuť skusiť vôňu kundičky...Mám sto chutí sa vyspať s nejakou babou čo dá každemu piatemu aj keď viem že prvý krat by to malo byť s niekym koho mám rád. Už som mal také príležitosti ale odmietol som to, chcel som počakt natú svoju. Či mám ešte radšej čakať aj keď to bude premňa dosť ťažké??? Máte aj vy podobnú skúsenosť???
19 rokov a stále nič
Ludia typu ty budu mat velky ale obrovsky problem si najst vztah nejaky trvalejsi lepsejsi...tuna je moznost jedine najst takeho cloveka ktory bude natebe ''zavisly'' a takych ludi je 0,1 z 10 (ludi - dievcat)
pokial sa nezmenis a nezmenis svoj postoj a nebudes ako tvoji rovesnici tak neuspejes v tomto a budes sa trapit len a len ty... laska je dnes o vela vacsi luxus ako sa zda a vela ludi sa hra na velkych ludi ale VOBEC nato nemaju...ale takych ludi je strasne vela a preto sa maju dobre pretoze sa celkovo vztahy a lasky prisposobili dobe...
nuz ked chces mat skutocnu lasku (ktora neexistuje) tak nato musis mat... ked mas opice musis mat aj na banany...tot moj nazor...
skusim ti ale poradit zmenit sa( co sa urcite nezmenis ) ale tebe pomoze laska na prvy pohlad alebo nehladat a hlavne nepozerat po babach takym stylom ze v kazdej ktoru uvidis uvidis babu ktora by mohla stebou byt..to je velka chyba...musis sa pozerat na babu ako na nieco co prejde okolo teba a zabudnut ze si vobec nieco videl...vtedy to vacsinou pride lebo to necakas...ale vravim necakaj zazraky...dneska sa da chytit za ruku posexovat a dostat pusinku od kazdej baby bez rozdielu takze pokial budes takyto( co je urcite dobre ze taky si takych ludi je malo) tak sa budes velmi trapit v tomto pokial sa ale zmenis na vacsinu a nebudes vytrcat z davu tak to v laske budes mat jednoduche...
vela zdaru
PS:
hlavne to nehladaj na internete!
Podľa mňa určite čakaj. Zastávam názor, že nie len prvý krát, ale vždy v živote by mal byť sex z lásky. Už len z toho dôvodu, že pri sexe môžu vzniknúť rôzne nepríjemné alebo trápne situácie a s partnerom to ľahšie preskáčeš a vyriešiš ako s milenkou na jednu noc, ktorá ťa potom bude ohovárať kade bude chodiť. Sex nie je vždy taký ako ho zobrazujú vo filmoch.
Neboj sa určite príde nejaké dievča o ktorom si povieš, tak toto stojí za hriech. A potom sa už len prekonať, zahodiť hanblivosť a osobne nepoznám dievča, ktoré by odolalo naliehaniu nejakého normálneho chalana. Niekedy to trvá dlhšie niekedy kratšie, ale pokiaľ sa nevzdáš a pôjdeš pevne za svojím cieľom určite sa dočkáš úspechu. Baby majú rady presvedčených a vytrvalých chalanov.