Ahojte potrebujem poradit alebo apson vas nazor.....mam 13 rokov...menstruacia mi skoncila a odvtedy som mala spinenie dva tyzdne....ale potom som dostala kramy....ale tie som mala dostat az o tyzden........niekedy ma to aj pali......poradte mi neviem co to moze byt........niekedy ma boli aj v podbrusku.....POMOC
Je to zlastne........spinenie
ďakujem ale zase sa to vrátilo :D :/ mi to lezie na nervy ://// :D
tak to teda gratulujem...nech ti to vydrží už nastálo ;-)
ďakujem za rady.....všetko ma už prešlo anií som nikde nemusela isť teraz je všetko po straom tak dúfam že sa to už nebude opakovať..:)
musi ist s tebou zakonny zastupca , a to sestra nie je, takze jedine mama, alebo otec.
Aj do ordinacie by mohla ist tvoja mama , potom by bolo za zavesom , kym ta lekar vysetri . Ale to uz asi zalezi od lekara , tak neviem presne ... a ak ta bolel lava vajacnik , tak tam radsej chod , mohla by si mat malu cysticku , ktora sa da vyriesit tabletkami a mala by si pokoj :)
Ak nie...tak môžeš ísť aj sama
a ideš prvý krát k nemu???
Hmmmdufam ze posatci sestra......ako nerada chodim s mamou.....
no to ti neviem povedať, ale keďže si pod zákonom myslím, že mama by mala s tebou ísť...to neviem...ale tak dovnútra to by s tebou tiež nemohla ísť...či sa mýlim??
No aj to am v plane...pockam kym mi skoncia kramy..a potom sa uvidi.....co a ako......hmm kusa sa bojim....a to somnou musi ist mama..nestaci starsia sestra ?......