Ahojte potrebujem poradit alebo apson vas nazor.....mam 13 rokov...menstruacia mi skoncila a odvtedy som mala spinenie dva tyzdne....ale potom som dostala kramy....ale tie som mala dostat az o tyzden........niekedy ma to aj pali......poradte mi neviem co to moze byt........niekedy ma boli aj v podbrusku.....POMOC
Je to zlastne........spinenie
zbehni ku gynekologovi....on ťa vyšetrí a budeš aspoň vedieť na čom si ;-)
Ale mne kramy nemeskali mne sa dostavili o tyzden skor nez mali......spinenei som mala odvtedy co mi skoncili kramy a az doteraz co mi zacali........bolela mo brucho a aj na lavej strane myslimze to bol vajecnik a kusa to aj stipalo......no tak dufam ze to bude ok.....je mi to trapne....tak to tu o tom kecat...ale sak sme zeny ta so :DDDD
Ahojte , I ked je panna tak by jej nerobil len sono brucha , vysetrenie sa robi uz tak isto ako u zien , ktore pohlavny styk uz mali . Ja mam 15 , taktiez som panna a uz som bola aspon 3 krat u mojho gynekologa , nie je to vsak nic bolestive alebo neprezitelne . Sice to nie je prijemne , ale je to 5 minut neprijemneho pocitu a ma pokoj na dlhu dobu , pokial ma vsetko v pohode . Ak sa jej nieco nezda , tak by tam mohla ist . Ale nepravidelny menzes nie je nic nezvycajne aj mne meska obcas aj tyzden , i ked vacsinou to je uz pravidelne . A bolesti v podbrusku su pre menzese normalne , tak ako aj unava bolest hlavy alebo podobne . Na to , aspon mne , velmi pomaha panadol femina , aj ked lepsie je nepouzivat lieky , Snad sa ti to da dokopy :-) Drzim palce
to že nemáš pravidelnú menštruáciu to sa nediv, ja som ju nemala pravidelnú do svojej 20ky...niekedy mi meškalo aj 3 mesiace a prišla si kedy chcela...potom som začala užívať HAK (z dôvodu pohlavného styku) a odvtedy je to už ok a HAK už neberiem 3 roky...chodí mi presne, sem tam 2 - 3 dni rozdiel, ale mám ju pravidelnú...konečne...možno tou nepravidelnosťou mohol byť aj problém s výtokmi, ktoré som mala a ešte stále mám :-(
No to je pravda........ja nemam spat?.......som isla spat o 3 rano...ta cicho....a co mi doporucite necht to tak...abo dacim domavim liecit abo co...alebo ist na gynekologiu?......hmmm?
teraz v lete jest dostat vselijaku gutu chmaru...netreba sa tam dole umyvat s mydlom ktore nieje nato urcene lebo to poskodzuje PH prostredie ktore ta chrani proti kvasinkam a pod. a treba jest zdravo a zapisovat si kedy dostanes...je pravda ze v tvojom veku mozes mat cysklus rozhadzany...a nespi boze uz tolko :D:D:D
Och chvalabohu.......no uz sa nebojim no :D
kedze si panna, on ta nebude ani vysetrovat. len ked tak ultrazvukom cez brucho alebo ti ohmata brucho.takze sa nemas vobec coho bat
aha....radsej budem zdrava nez by sa mi malo daco stat a malo by to naseldky :D....ale bojim sa este som u gynekologa nebola....:((((
chod, mudro, si zodpovedne dievca. to som ani necakala :)