Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to zlastne........spinenie

Príspevok v téme: Je to zlastne........spinenie
Tota_salena

Ahojte potrebujem poradit alebo apson vas nazor.....mam 13 rokov...menstruacia mi skoncila a odvtedy som mala spinenie dva tyzdne....ale potom som dostala kramy....ale tie som mala dostat az o tyzden........niekedy ma to aj pali......poradte mi neviem co to moze byt........niekedy ma boli aj v podbrusku.....POMOC

Tota_salena

Ale mne kramy nemeskali mne sa dostavili o tyzden skor nez mali......spinenei som mala odvtedy co mi skoncili kramy a az doteraz co mi zacali........bolela mo brucho a aj na lavej strane myslimze to bol vajecnik a kusa to aj stipalo......no tak dufam ze to bude ok.....je mi to trapne....tak to tu o tom kecat...ale sak sme zeny ta so :DDDD

Barbora_Bn

Ahojte , I ked je panna tak by jej nerobil len sono brucha , vysetrenie sa robi uz tak isto ako u zien , ktore pohlavny styk uz mali . Ja mam 15 , taktiez som panna a uz som bola aspon 3 krat u mojho gynekologa , nie je to vsak nic bolestive alebo neprezitelne . Sice to nie je prijemne , ale je to 5 minut neprijemneho pocitu a ma pokoj na dlhu dobu , pokial ma vsetko v pohode . Ak sa jej nieco nezda , tak by tam mohla ist . Ale nepravidelny menzes nie je nic nezvycajne aj mne meska obcas aj tyzden , i ked vacsinou to je uz pravidelne . A bolesti v podbrusku su pre menzese normalne , tak ako aj unava bolest hlavy alebo podobne . Na to , aspon mne , velmi pomaha panadol femina , aj ked lepsie je nepouzivat lieky , Snad sa ti to da dokopy :-) Drzim palce

dendi

to že nemáš pravidelnú menštruáciu to sa nediv, ja som ju nemala pravidelnú do svojej 20ky...niekedy mi meškalo aj 3 mesiace a prišla si kedy chcela...potom som začala užívať HAK (z dôvodu pohlavného styku) a odvtedy je to už ok a HAK už neberiem 3 roky...chodí mi presne, sem tam 2 - 3 dni rozdiel, ale mám ju pravidelnú...konečne...možno tou nepravidelnosťou mohol byť aj problém s výtokmi, ktoré som mala a ešte stále mám :-(

Tota_salena

No to je pravda........ja nemam spat?.......som isla spat o 3 rano...ta cicho....a co mi doporucite necht to tak...abo dacim domavim liecit abo co...alebo ist na gynekologiu?......hmmm?

jatapoznam

teraz v lete jest dostat vselijaku gutu chmaru...netreba sa tam dole umyvat s mydlom ktore nieje nato urcene lebo to poskodzuje PH prostredie ktore ta chrani proti kvasinkam a pod. a treba jest zdravo a zapisovat si kedy dostanes...je pravda ze v tvojom veku mozes mat cysklus rozhadzany...a nespi boze uz tolko :D:D:D

jankaaaaaaaaa

kedze si panna, on ta nebude ani vysetrovat. len ked tak ultrazvukom cez brucho alebo ti ohmata brucho.takze sa nemas vobec coho bat

Tota_salena

aha....radsej budem zdrava nez by sa mi malo daco stat a malo by to naseldky :D....ale bojim sa este som u gynekologa nebola....:((((